13:08 Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Και ο Καρσελά θύμα της σπείρας διαρρηκτών!

Και ο Καρσελά θύμα της σπείρας διαρρηκτών!
  • Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Μαροκινός εξτρέμ Καρσελά Γκονζάλες έπεσε θύμα της γνωστής σπείρας διαρρηκτών που «χτυπάει» τα σπίτια ποδοσφαιριστών κυρίως του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ
  • Η κλοπή στην κατοικία του Μαροκινού επιθετικού σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz έγινε στις 30 Οκτωβρίου, στην περιοχή της Βούλας
  • Οι αναρριχητές διαρρήκτες ανέβηκαν στη βεράντα του 2ου ορόφου και από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού!

Του Γιώργου Μυτιλινιού

 

 

Κι άλλος ποδοσφαιριστής στη λίστα των διαρρηκτών που ανοίγουν σπίτια ανθρώπων του αθλήματος, κατά κύριο λόγο εν ενεργεία αθλητών. Αυτλη τη φορά η κλοπή έγινε στην κατοικία του Μαροκινού Μεχντί Καρσελά Γκονζάλες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz, στις 30 Οκτωβρίου στο σπίτι του στη Βούλα.

 

Οι αναρριχητές διαρρήκτες ανέβηκαν στη βεράντα του 2ου ορόφου και από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού του! Το βλέμμα τους μαγνήτισε το χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο του ποδοσφαιριστή. Το ξήλωσαν και με αστραπιαίες κινήσεις, εγκατέλειψαν την πολυτελή κατοικία. Σε μικρή απόσταση, το παραβίασαν αλλά για κακή τους τύχη ήταν άδειο. Το εγκατέλειψαν στο σημείο όπου το βρήκαν οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία του παίκτη του Ολυμπιακού. Οι διαρρήκτες στοχοποίησαν νέα θύματα και επέλεξαν τους δύο άσους του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα-Οφόε καθώς και τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη.

 

Ο κύκλος των επιθέσεων άνοιξε το πρωί του Σαββάτου σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα όπου διαμένουν οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού. Την ώρα των διαρρήξεων έλειπαν από τα σπίτια τους, κάτι που γνώριζαν οι δράστες. Το μικρό χρονικό διάστημα στο οποίο απουσίασαν ήταν αρκετό για τους επαγγελματίες διαρρήκτες, που χτύπησαν αιφνιδιαστικά και ταχύτατα το ένα διαμέρισμα μετά το άλλο αρπάζοντας χρήματα και ρολόγια.

 

Οταν επέστρεψαν το μεσημέρι οι δύο ποδοσφαιριστές βρήκαν τα σπίτια τους λεηλατημένα. Τις βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας στόχος τους έγινε η διώροφη μονοκατοικία όπου διαμένουν ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή με τα παιδιά τους.

Η διάρρηξη έγινε στο χρονικό διάστημα μεταξύ 7 με 10 το βράδυ, όταν η οικογένεια έλειπε από το σπίτι.

Εισήλθαν στην μονοκατοικία από ανασφάλιστο παράθυρο και έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

 

Μετά την καταγγελία κινητοποιήθηκε η αστυνομία και έγιναν έρευνες στο χώρο ενώ οι αστυνομικοί συνέλεξαν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην προσπάθεια να εντοπίσουν τους διαρρήκτες. Πληροφορίες του ereportaz αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει οπτικό υλικό με τα πρόσωπα των δραστών και προσπαθεί να τους ταυτοποιήσει πριν πραγματοποιήσουν το επόμενο χτύπημά τους.

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας