17:07 Τρίτη 5 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φαραντούρης έπαιξε στο πιάνο «Είμαστε ακόμη ζωντανοί» - «Περνάτε ωραία εδώ» σχολίασε ο Κασσελάκης

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φαραντούρης έπαιξε στο πιάνο «Είμαστε ακόμη ζωντανοί» - «Περνάτε ωραία εδώ» σχολίασε ο Κασσελάκης

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν έμειναν μόνο στο πολιτικό σκέλος κατά την διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος

Ένα μουσικό «διάλειμμα» στο περιθώριο της σημερινής Κεντρικής Επιτροπής έκαναν όσοι βρέθηκαν στο Κάραβελ, με τον Νικόλα Φαραντούρη να παίζει πιάνο, ενώ συνεχιζόταν η διαδικασία.

Όπως φαίνεται, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλησαν να μην μείνουν σήμερα μόνο στο πολιτικό σκέλος, αλλά να χαλαρώσουν λίγο όταν ο σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του κόμματος εξήλθε από την αίθουσα της Κεντρικής Επιτροπής και ξεκίνησε να παίζει πιάνο.

Ανάμεσα στο ρεπερτόριο του ήταν «Το Χειροκρότημα» των Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Δήμητρας Γαλάνη, ενώ έπαιξε και το “Love Story’” στη μνήμη του Ράιαν Ο’ Νιλ μετά από παράκληση των δημοσιογράφων.

Μάλιστα, λίγο πριν την είσοδο του στην αίθουσα, ο Στέφανος Κασσελάκης πρόλαβε να δει τον κ. Φαραντούρη να παίζει το πιάνο και αγκαλιάστηκαν ένθερμα, χωρίς να λείπουν, παράλληλα, και τα «πειράγματα» με τον Νίκο Παππά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας