8:45 Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Κίνημα Αλλαγής για Φώφη Γεννηματά: Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας

Κίνημα Αλλαγής για Φώφη Γεννηματά: Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας

ΚΙΝΑΛ για Γεννηματά: Θα τιμήσουν και θα συνεχίσουν στο δρόμο της πολιτικής της παρακαταθήκης, σημειώνεται στην ανακοίνωση του κόμματος

Το Κίνημα Αλλαγής εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά που συγκλονίζει τον πολιτικό κόσμο. «Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απώλεια», σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής. «Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη θα τιμήσουν και θα συνεχίσουν στο δρόμο της πολιτικής της παρακαταθήκης», αναφέρει το γραφείο Τύπου του κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ανείπωτη θλίψη, το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετούν την Πρόεδρό μας, Φώφη Γεννηματά. Αυτήν την ώρα, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απώλεια. Η Φώφη Γεννηματά συνδέθηκε με τον λαϊκό κόσμο, τους προοδευτικούς πολίτες, με όσους αγωνίζονται και ονειρεύονται μια δίκαιη κοινωνία, μια καλύτερη Ελλάδα. Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη θα τιμήσουν και θα συνεχίσουν στο δρόμο της πολιτικής της παρακαταθήκης. Η Φώφη Γεννηματά ήταν μια αγωνίστρια της ζωής και της πολιτικής. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας