0:31 Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Κίνημα Αλλαγής: Η κυβέρνηση να σταματήσει να ενεργεί ως περιφερόμενος θίασος

Κίνημα Αλλαγής: Η κυβέρνηση να σταματήσει να ενεργεί ως περιφερόμενος θίασος

Ανακοίνωση εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής με την οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση κατηγορώντας τη για «παλινωδίες και αυτοσχεδιασμούς» αναφορικά με τα μέτρα για τον έλεγχο της πανδημίας.

«Δεν έφθανε που η Κυβέρνηση με τις παρεμβάσεις της δίχασε τους επιστήμονες, και προχώρησε σε προβληματικά μέτρα, αλλά επιπλέον με τις παλινωδίες και τους αυτοσχεδιασμούς της το Σαββατοκύριακο δημιούργησε περισσότερη ανασφάλεια στους πολίτες», τονίζει το ΚΙΝΑΛ.

«Σήμερα ο Υπουργός Υγείας δήλωσε πως θα προτείνει στους επιστήμονες (το είδαμε και αυτό) σκληρό lockdown και πως τα σχολεία αποτελούν εστίες διασποράς του ιού, αδειάζοντας έτσι την Υπουργό Παιδείας που συνεχίζει να μη «βλέπει» τον συνωστισμό στις τάξεις. Αλλά και τον Υπουργό Ανάπτυξης που άλλα έλεγε την ίδια ώρα σε μέσα ενημέρωσης. Οφείλουν να σοβαρευτούν. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες δεν επιτρέπεται να ενεργεί η Κυβέρνηση ως περιφερόμενος θίασος. Περιμένουμε σοβαρές, τεκμηριωμένες, αποτελεσματικές αποφάσεις.Επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει τις ευθύνες του…», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Βασίλης Κοντοζαμάνης: Ο σχεδιασμός του υπουργείου Υγείας είναι δυναμικός για το Ρέθυμνο

Κορωνοϊός: Τα μέτρα που θα βρίσκονται σε εφαρμογή μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας