10:41 Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Kίνηση ανθρωπιάς από τους παλαιστές του Παναθηναϊκού (φωτό)

Kίνηση ανθρωπιάς από τους παλαιστές του Παναθηναϊκού (φωτό)

Στο πλευρό ανθρώπων που έχουν “χτυπηθεί” από την οικονομική κρίση και είναι άστεγοι βρέθηκαν οι παλαιστές του Π.Α.Ο. μοιράζοντας, κουβέρτες και παπλώματα, ρούχα και φαγητά.

Οι αθλητές Δημήτρης Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Βουρδάνος και Αλέξης Κοτανίδης, με τη βοήθεια των προσωπικών τους χορηγών προχώρησαν σε αυτή την κίνηση δείχνοντας και το υψηλό αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που διακατέχει τους ανθρώπους του αθλητισμού.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Κώστας Βουρδάνος σχολιάζοντας την κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς είπε: «Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης. Κάποιοι χαίρονται την αγάπη μέσα στη θαλπωρή του σπιτιού τους και κάποιοι δεν έχουν ούτε αυτό. Έτσι θεωρήσαμε ότι έπρεπε να βγούμε πιο λίγο πιο έξω απ την πόρτα του σπιτιού μας και να προσφέρουμε αγάπη με όποιον τρόπο μπορούμε σε ανθρώπους που υποφέρουν.

Βγήκαμε στους δρόμους της Αθήνας και μοιράσαμε τρόφιμα και λίγη ζεστασιά.Το να μιλήσουμε με αυτούς τους ανθρώπους και να βρεθούμε δίπλα τους ήταν το καλύτερο δωρο για εμάς. Βέβαια στο πλευρό μας ήταν και οι τρεις χορηγοί μας που βοήθησαν σε όλα».

 

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας