8:57 Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Κιβωτός του Κόσμου: Αλλάζουν τις διαθήκες για να μην αφήσουν ακίνητα στην Κιβωτό (Βίντεο)

Κιβωτός του Κόσμου: Αλλάζουν τις διαθήκες για να μην αφήσουν ακίνητα στην Κιβωτό (Βίντεο)

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της οικονομικής αστυνομίας στην Κιβωτό του Κόσμου, ενώ τα πρώτα στοιχεία διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία.

«Φύλλο και φτερό» έχει κάνει η οικονομική Αστυνομία τα έσοδα της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ σε κατ’οίκον έρευνα βρέθηκε το ποσό των 300-350.000 ευρώ, τη στιγμή που ήταν μπροστά ο πατέρας Αντώνιος.

Χθες διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία τα πρώτα στοιχεία που συλλέχθηκαν. Η πρεσβυτέρα πριν από μια εβδομάδα πήγε σε τράπεζα και άδειασε τη θυρίδα. Οι έρευνες επικεντρώνονται στο περιεχόμενο της θυρίδας που, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι ποσό πολύ μεγαλύτερο των 350.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκε ο λογαριασμός μισθοδοσίας του πατέρα Αντώνιου, στον οποίο δεν έχει γίνει καμία κίνηση τα τελευταία 8 χρόνια και περιέχει το ποσό των 150.000 ευρώ. Παράλληλα, έχουν εντοπιστεί 10-12 εκατ. σε λογαριασμό της Κιβωτού.

Στο μεταξύ πολλοί είναι οι δωρητές που αλλάζουν τις διαθήκες του ώστε να μην αφήσουν ακίνητα στην Κιβωτό του Κόσμου, σύμφωνα με πληροφορίες. Κάποιοι πολίτες που ήθελαν να κάνουν δωρεές είχαν βάλει συνδικαιούχο σε λογαριασμό τους τον πατέρα Αντώνιο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Λίγο πριν τις αποκαλύψεις αγόρασαν καταστροφέα εγγράφων

Ουκ ολίγα ευρήματα έχει στα χέρια της η αστυνομία από την Κιβωτό. Στη δομή της Καλαμάτας βρέθηκε κλειδωμένο σε συρτάρι ένα περίστροφο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκε σε στέλεχος της δομής.

Μια περίεργη σύμπτωση είναι, επίσης, ότι μια βδομάδα πριν τις καταγγελίες, στη δομή της Καλαμάτας αγοράστηκε ένας καταστροφέας εγγράφων. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες έξω από τη δομή σε κάδους βρέθηκαν ένα σωρό έγγραφα πεταμένα και σκισμένα.

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας