3:23 Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Κιβωτός του Κόσμου: Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα - Άμεσες λύσεις αναζητεί η κυβέρνηση

Κιβωτός του Κόσμου: Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα - Άμεσες λύσεις αναζητεί η κυβέρνηση

Έκτακτη σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου με θέμα την Κιβωτό του Κόσμου και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά πλέον στο φως για τη δράση της ΜΚΟ.

Σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου για την «Κιβωτό του Κόσμου», μετά τις αποκαλύψεις που έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας.

 

H σημερινή έκτακτη σύσκεψη θα λάβει χώρα στις 9.30 στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, με την συμμετοχή της αρμόδιας υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου και κυβερνητικών παραγόντων κατ’ αρχήν θα ενημερωθούν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και το κυριότερο θα βρουν τρόπους, έτσι ώστε να μη διαταραχθεί και άλλο η λειτουργία της δομής και βεβαίως η διαβίωση των παιδιών.

 

Κυβερνητικές πηγές πάντως ξεκαθάριζαν ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόθεση να διακόψει την οικονομική στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγούσε τις δομές σε λουκέτο και τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτές στο δρόμο. Γι’ αυτό και επισημαίνουν πως η αναστολή κάποιων μεταβιβάσεων οικονομικών πόρων και ακίνητης περιουσίας από τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας αντίστοιχα προς την Κιβωτό μέχρι να υπάρξει η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης «ήταν αυτονόητες» αλλά «αυτό δεν θέτει σε διακινδύνευση την λειτουργία της δομής.

 

Η ανάρτηση Μητσοτάκη και το άνοιγμα στους πολίτες

Εκτός από την άμεση αντίδραση στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και την κινητοποίηση των μηχανισμών για να λυθούν οι παρενέργειες που προκλήθηκαν μετά τις καταγγελίες για όσα συνέβαιναν εντός της δομής, ο πρωθυπουργός το βράδυ της Κυριακής κάνοντας χρήση της δύναμης των social media αποφάσισε να μιλήσει στους πολίτες και να κάνει ένα είδος απολογισμού όσων έγιναν την εβδομάδα που πέρασε.

 

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο σχέδιο αντεπίθεσης του Μεγάρου Μαξίμου απέναντι στη συνεχιζόμενη σκανδαλολογία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στο θέμα των παρακολουθήσεων και της μονοθεματική ατζέντας που επιμένει να διατηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας