12:21 Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο διευθυντής της δομής της Χίου βλέπει κάθε Σάββατο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια»

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο διευθυντής της δομής της Χίου βλέπει κάθε Σάββατο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια»

Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί μία συγκεκριμένη ερώτηση που απηύθυνε το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου» στον διευθυντή της δομής της Χίου, στα πλαίσια των σχολαστικών ερευνών που έχουν ξεκινήσει σε όλες τις δομές.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κιβωτού» στα πλαίσια των ερευνών που γίνονται σε όλες τις δομές επικοινώνησε και με τον συγκεκριμένο διευθυντή.

Στην έκθεση που συνέταξαν μετά το πέρας της έρευνας στην εν λόγω δομή, την οποία αποκαλύπτει το Live News στο MEGA, αναγράφεται πως μεταξύ άλλων τον ρώτησαν «γιατί βλέπει κάθε Σάββατο στο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια».

Μία ερώτηση που δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν έχει απαντηθεί.

Γιατί είχαν παράπονα οι εργαζόμενοι στη δομή

Σε ό, τι αφορά τα όσα δήλωσαν οι εργαζόμενοι της δομής, τα παράπονα είναι αρκετά και αφορούν τους χαμηλούς μισθούς και τις μη ενδεδειγμένες συνθήκες εργασίας.

Ενδεικτικά λένε: «Χρειαζόμαστε παιδαγωγούς, γεωπόνους, κηπουρούς και συντηρητές. Δουλεύουμε πολλές ώρες και οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί. Η βενζίνη είναι πολλή για να φθάσουν στη δομή».

«Δεν υπάρχει αντικαταστάτης για μένα. Θέλω να πάρω την άδειά μου, αλλά δεν μπορώ. Τουλάχιστον να την πληρωθώ», αναφέρει η μαγείρισσα της δομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία αστυνομικών στο ΑΠΘ

Καλαμάτα: Διπλή αυτοκτονία η πτώση θανάτου για ζευγάρι σε νταμάρι

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας