12:54 Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Κλειστά τη Δευτέρα τα δικαστήρια Χαλκίδας - Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε γνωστός δικηγόρος

Κλειστά τη Δευτέρα τα δικαστήρια Χαλκίδας - Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε γνωστός δικηγόρος

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε γνωστός δικηγόρος της Χαλκίδας και έχει σημάνει συναγερμός στο νομικό κόσμο της πόλης, τόσο δηλαδή στους συναδέλφους του όσο και στους δικαστές που υπηρετούν στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος ήταν την Παρασκευή στα Δικαστήρια Χαλκίδας για τη διεκπεραίωση νομικής υπόθεσης. Στη συνέχεια, όμως, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ιχνηλατούνται οι επαφές του.

Όπως ανακοίνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας, αύριο, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου τα δικαστήρια δεν θα λειτουργήσουν για λόγους δημόσιας υγείας και θα γίνει απολύμανση των χώρων των δικαστηρίων. Δεν είναι ακόμη γνωστό, όμως, για πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνουν κλειστά.

Αναλυτικά, η έκτακτη ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας:

“Κατόπιν εμφάνισης κρούσματος κορωνοϊού στον χώρο των δικαστηρίων μας και ειδικότερα σε συνάδελφό μας και μέλος του Δικηγορικού μας Συλλόγου, σας γνωστοποιούμε ότι την αυριανή ημέρα, 14-9-2020, δεν θα λειτουργήσουν οι δικαστικές υπηρεσίες της πόλης μας και δεν θα πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις δικαστηρίων, για λόγους δημόσιας υγείας, ενώ θα λάβει χώρα και απολύμανση των χώρων των δικαστηρίων.

Αναφορικά με την διάρκεια της μη λειτουργίας των δικαστηρίων και με τα ζητήματα των νόμιμων και δικαστικών προθεσμιών, αλλά και τα γενικότερα ζητήματα που ανακύπτουν από την ανωτέρω εξέλιξη, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός της αυριανής ημέρας, κατόπιν συνεννόησης του Δ.Σ. με τους Προϊσταμένους των Δικαστηρίων της πόλης μας. Επίσης, μόλις ληφθούν επίσημες υγειονομικές οδηγίες από τους αρμοδίους φορείς θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση μας.

Ευχόμενοι υπεράνω όλων για τον συνάδελφό μας να έχει σε συντομότατο χρονικό διάστημα αίσιο τέλος η περιπέτεια εκείνου και της οικογένειάς του, για μία ακόμη φορά, εφιστούμε την προσοχή απάντων ως προς την αυστηρή τήρηση των ληφθέντων υγειονομικών μέτρων”.

Πηγή: egnomi.gr

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας