23:06 Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Κλειστοί οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί στην Αθήνα λόγω καύσωνα

Κλειστοί οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί στην Αθήνα λόγω καύσωνα

Αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και όλων των Βρεφικών, Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών (Δημοτικών και Ιδιωτικών) που λειτουργούν εντός διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων, για την Τετάρτη 12 Ιουνίου και την Πέμπτη 13 Ιουνίου, ενόψει του επικείμενου καύσωνα, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμος Αθηναίων.

Και συνεχίζει στην ανακοίνωση του ενημερώνοντας ότι , η κατάσταση για την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη ανάλογα με το δελτίο επικινδυνότητας.

Ποια σχολεία θα κλείσουν ή θα λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο λόγω καύσωνα

Αττική

Ο δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε ότι δεν θα λειτουργήσουν αύριο (12/06) και την Πέμπτη (13/06) δημοτικά και νηπιαγωγεία λόγω του καύσωνα.

«Αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός του δήμου Αθηναίων, για την Τετάρτη 12 Ιουνίου και την Πέμπτη 13 Ιουνίου, ενόψει του επικείμενου καύσωνα.

Η κατάσταση για την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη ανάλογα με το δελτίο επικινδυνότητας», αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων.

Πειραιάς

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, αναστέλλεται λόγω του επικείμενου καύσωνα η εκπαιδευτική λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία εντός του Δήμου Πειραιά), καθώς και τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης: Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πειραιά και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άνοιξη, αύριο, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 μετά τις 13:15 (δεν θα λειτουργήσουν τα ολοήμερα τμήματα).

Την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024, όλες οι παραπάνω σχολικές μονάδες δεν θα λειτουργήσουν καθόλου, συμπεριλαμβανομένων και των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο σεισμοί σε λίγα λεπτά στη βόρεια Εύβοια – Αισθητοί και στην Αττική

Κλείνει η Ακρόπολη λόγω καύσωνα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας