17:49 Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Κορωνοϊός: Η Βουλή χρηματοδοτεί 50 κλίνες για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Κορωνοϊός: Η Βουλή χρηματοδοτεί 50 κλίνες για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Με χρήματα της Βουλής θα χρηματοδοτηθούν 50 κλίνες για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε στην συνδιάσκεψη των προέδρων της Βουλής νωρίτερα σήμερα. Με αυτό τον τρόπο θα συμβάλει και το Κοινοβούλιο από τα αποθεματικά του στην ενίσχυση της πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι κλίνες αυτά θα δημιουργηθούν στο νοσοκομείο Σωτηρία, που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό. Η πρόταση είχε γίνει από τη πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και υιοθετήθηκε από όλα τα κόμματα.

Σε ότι αφορά την πρόταση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για την δωρεά του μισού μισθού το κάθε βουλευτή στον ταμείο όπου συγκεντρώνονται τα χρήματα για τη μάχη κατά του κορωνοϊό θα παραμείνει σε εθελοντική βάση, ωστόσο, οι περισσότεροι βουλευτές ήδη κάνουν τις προσφορές τους με κάθε τρόπο στην μάχη που δίνει όλη η  χώρα.

Προσφορά βουλευτών του ΚΙΝΑΛ

Αποδεκτή από το Υπουργείο Υγείας έγινε η προσφορά των βουλευτών και ευρωβουλευτών του Κινήματος Αλλαγής, οι οποίοι με δικά τους χρήματα προχώρησαν στην προμήθεια εξοπλισμού πέντε κλινών, δηλαδή, μόνιτορ και σύγχρονα κρεβάτια τα οποία θα είναι στη διάθεση του εθνικού συστήματος υγείας μέσα στον Απρίλιο.

Κορωνοϊός: Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για τον φονικό ιο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας