16:29 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Κλοντιάνα Τσέλο: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η 49χρονη εικαστικός

Κλοντιάνα Τσέλο: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η 49χρονη εικαστικός

Χωρίς την παρουσία δικηγόρου μεταφέρθηκε σήμερα στο γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για τον πυροβολισμό του πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι, η 49χρονη εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο.

Η κατηγορουμένη επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα για βαριές κακουργηματικές κατηγορίες, πλην όμως, ως είχε το δικαίωμα, ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια και νέα προθεσμία για αύριο. Δεν έχει δικηγόρο και θα της ορίσει το δικαστήριο. Όπως γράψαμε αποκλειστικά από χθες ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας είχε εκφράσει τους σοβαρούς προβληματισμούς του για το αν θα την αναλάμβανε τελικά καθώς η ίδια επιμένει στην απίθανη απολογία της που παρουσιάσε αποκλειστικά η “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και το dikastikoreportaz.gr. Τελικά με μια μακροσκελή του ανακοίνωση δήλωσε ότι τελικά δεν την αναλαμβάνει.

Φεύγοντας από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η κατηγορουμένη φώναξε μεταξύ άλλων: «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν».

Ολοκληρώθηκε η απολογία της 49χρονης Κλοντιάνα Τσέλο, Ενώπιον της 11ης ανακρίτριας. Η εικαστικός κατηγορείται για τους πυροβολισμούς σε βάρος του 68χρονου πρώην συντρόφου της. Κατά τη μεταγωγή της φώναξε: «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γιωργος Νέος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου.»

Απερχόμενη από την ανακρίτρια είπε «Αυτή τη φορά θα αποδεχθεί εάν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Εάν υπάρχει τότε το παιδί μου και εγώ θα πρέπει να είμαστε μαζί», η 49χρονη εικαστικός. Η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία και ενδοοικογενειακή απειλή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας