4:06 Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Κολωνός: Ψευδείς οι ισχυρισμοί για απόπειρα αυτοκτονίας ιερέα λόγω της φερόμενης σχέσης του με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Κολωνός: Ψευδείς οι ισχυρισμοί για απόπειρα αυτοκτονίας ιερέα λόγω της φερόμενης σχέσης του με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Η αρχική είδηση για την απόπειρα αυτοκτονίας του ιερέα και την εισαγωγή του σε νοσοκομείο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα ekklisiaonline. Το δημοσίευμα επικαλείται δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι άφηναν να εννοηθεί πως ο ιερέας του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην περιοχή της Κολοκυνθούς, πατέρας Νικόλαος Κούβαρης, προέβη σε απόπειρα αυτοκτονίας επειδή δεν άντεχε την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Την είδηση διαψεύδουν με στοιχεία που παραθέτουν τα Ellinika Ηoaxes τα οποία αναφέρουν τα εξής:

Η είδηση γνώρισε μεγάλη διάδοση μέσα από δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο όπως ο ίδιος ο πατέρας Νικόλαος δήλωσε μια ημέρα αργότερα, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, τόσο η είδηση της λιποθυμίας του και της μεταφοράς του στο νοσοκομείο, αλλά και η υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας του είναι ψευδείς και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του ιερέα σε ενημερωτική εκπομπή, ο ισχυρισμός πως βρέθηκε λιπόθυμος στο σπίτι του και εισήχθη σε νοσοκομείο μετά από πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας είναι ψευδής. Ο ιερέας δήλωσε κατηγορηματικά πως ουδέποτε λιποθύμησε ή εισήχθη σε νοσοκομείο, ενώ ανέφερε πως έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη σχετικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα.

Τι είχε μεταδοθεί

Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε πολύ γνωστός Ιερέας των Αθηνών, με τους οικείους του να αφήνουν να εννοηθεί ότι προχώρησε στην απονενοημένη αυτή πράξη εξαιτίας της της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι παραπάνω πληροφορίες που μεταδίδει το ekklisiaonline.gr, αναφέρουν επίσης, ότι ο γνωστός Ιερέας των Αθηνών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος τον βρήκε λιπόθυμο στο σπίτι του.

Πλέον φέρεται να νοσηλεύεται σε δύσκολη κατάσταση.

Βιασμός 12χρονης – Κολωνός: Φέρεται να εμπλέκεται ο Ιερέας

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το στενό του περιβάλλον αφήνει να εννοηθεί πως ο Ιερέας των Αθηνών είχε πικραθεί πάρα πολύ που το όνομά του έπαιζε (ακόμη και σε επίπεδο φημολογίας) γύρω από το ζήτημα του βιασμού της 12χρονης, μετά από μαρτυρίες κατοίκων για σχέση του 53χρονου φερόμενου ως δράστη με τον συγκεκριμένο Ιερέα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας