20:40 Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Κονδύλια 380 εκατ. ευρώ για τις ελληνικές startups

Κονδύλια 380 εκατ. ευρώ για τις ελληνικές startups

Ο ψηφιακός κόσμος είναι ένας από τους τομείς που μπορεί πραγματικά να απογειώσει την ελληνική οικονομία υποστηρίζει ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στον διαδικτυακό ιστότοπο insider.gr και αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση στηρίζει την νεοφυή επιχειρηματικότητα με κονδύλια συνολικού ύψους 380 εκατ. ευρώ.

Ο Νίκος Παππάς, αναφορικά με την αδειοδότηση των καναλιών και τον διαγωνισμό που “φρέναρε” η απόφαση του ΣτΕ, σημείωσε ότι παρά την μη ολοκλήρωση της αδειοδότησης έχει σημειωθεί πρόοδος και κανένας σήμερα δεν αμφισβητεί ότι πρέπει να υπάρξουν άδειες και το Δημόσιο να απολαμβάνει ένα σημαντικό τίμημα από τις συχνότητες.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ υπενθυμίζει ότι αυτά δεν ήταν δεδομένα στην αρχή της διαδικασίας, ενώ αναφερόμενος στη ΝΔ που μιλούσε για απεριόριστες άδειες και μηδενικό τίμημα, ο Ν. Παππάς σημειώνει ότι κάτι τέτοιο θα ακουστεί αδιανόητο σήμερα στα αυτιά του ελληνικού λαού αν κάποιος επιχειρήσει να δώσει άδειες διασφαλίζοντας τίμημα μικρότερο των 250 εκατ. ευρώ που πέτυχε ο διαγωνισμός.

Ο Ν. Παππάς τονίζει ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο του θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις το έργο του ΕΣΡ, με την κατάλληλη τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας