Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Αναπνέω και τρελαίνονται στο ΚΚΕ»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Αναπνέω και τρελαίνονται στο ΚΚΕ»

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στο ΚΚΕ και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος και χαρακτήρισε «γελοίο» το θέμα με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του διαδηλωτή που χτύπησε τον αστυνομικό, στα επεισόδια του Σαββάτου.

Ο βουλευτής μιλώντας στο Θέμα FM δήλωσε χαρακτηριστικά:«Ο τύπος δίνει συνέντευξη στο περιστύλιο, με το πρόσωπό του και τα στοιχεία του. Πλάκα κάνουμε; Άνθρωπος που κατεβαίνει στις εκλογές επικαλείται ιδιωτικότητα; Για τα στοιχεία του είχαν βουίξει τα σόσιαλ μίντια» σημείωσε. «Μου κάνουν επίθεση, γιατί είμαι αυτός που είμαι. Αναπνέω και τρελαίνονται» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ακόμα, εκτίμησε πως το ΚΚΕ βλέπει ένα κενό στο χώρο της αντιπολίτευσης, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ «μαλθάκεψε» και δεν μπορεί να κατέβει στο πεζοδρόμιο, αποδίδοντας έτσι τον βασικό λόγο των δυναμικών ενεργειών του ΚΚΕ το οποίο και επιδίδεται σε μια«ξεχειλωμένη αγριότητα», όπως είπε.

«Επειδή οτιδήποτε έχω να χωρίσω με το ΚΚΕ είναι απλώς ιδεολογικό και πολιτικό και τίποτα παραπάνω, ελπίζω κι εύχομαι ότι θα λογικευτούν σε σχέση με αυτήν τους την αντίδραση. Κοινοβουλευτικά είναι Παναγίες και αυτό το πράγμα είναι ένα χαρακτηριστικό του ΚΚΕ, που ακόμα τους πιστώνεται. Έχω πει και σε παλιότερη εκπομπή μου στο Πρώτο Θέμα ότι, αν ήμουν αριστερός, ΚΚΕ θα ψήφιζα κατά πάσα πιθανότητα, αν ήμουν λίγο πιο ανώριμος Βαρουφάκη. Αντιλαμβάνομαι όλο αυτό το οποίο κάνανε, είναι κατακριτέο, το παιχνίδι τους παίζουν» συμπλήρωσε. «Δεν γυρίζω τίποτα. Από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει βεντέτα» κατέληξε.

Πηγή: The Caller

Σχόλια