23:54 Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Kωνταντίνος Κουκάς - Δήμαρχος Μυκόνου: "Στόχος μας είναι το νησί να γίνει ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός με βιώσιμη ανάπτυξη"

Kωνταντίνος Κουκάς - Δήμαρχος Μυκόνου: "Στόχος μας είναι το νησί να γίνει ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός με βιώσιμη ανάπτυξη"

Το όραμα του για τη Μύκονο εξέφρασε ο Δήμαρχος του νησιού των ανέμων Κωνσταντίνος Κουκάς. Μιλώντας στον Πέτρο Κουσουλό και στο ereportaz επισήμανε ότι στόχος είναι η Μύκονος να είναι ο πρώτος κορυφαίος τουριστικός προορισμός που θα πετύχει το στόχο της βιώσιμης ανάπτυξης.

“Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα αποφασίσουμε να συνεχίσει η Μύκονος να είναι στην πρωτοπορία, να έχει εξωστρέφεια και δυναμισμό ή αν θα γυρίσουμε πίσω στη μιζέρια στην εσωστρέφεια και στην κριτική”.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι εκτιμά ότι η Μύκονος θα πρέπει να συνεχίσει να είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός συνδυάζοντας ωστόσο την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών .

Επισήμανε ακόμα τη σημασία που έχει το ειδικό πολεοδομικό σχέδιο που καταρτίζεται τα τελευταία δύο χρόνια και έχει σκοπό να γίνει το Master Plan για τη Μύκονο για το 2050. “Με αυτό Θα βάλουμε τα όρια στην ανάπτυξη” σημείωσε.

Ο κ. Κουκάς είπε ότι διεκδικεί την επανεκλογή του για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι και τόνισε ότι η ομάδα των ανθρώπων που βρίσκεται δίπλα του αποτελείται από έμπειρα και δοκιμασμένα στελέχη .

Αναφερόμενος στην τουριστική σεζόν είπε ότι ήταν μία καλή χρονιά για τη Μύκονο η οποία συνεχίζεται καθώς ο Οκτώβρης είναι ένας κανονικός τουριστικός μήνας για τη Μύκονο με αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και πτήσεις τσάρτερ.

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στον Πέτρο Κουσουλό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Κουκάς: «Η Μύκονος πολλαπλασίασε τον τουρισμό της κατά τη δική μου θητεία» Ο δήμαρχος Μυκόνου στην “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”

Μύκονος: Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή αντικειμένων και χρημάτων αξίας 360.500 € από ξενοδοχείο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας