More

  Κοντομηνάς: Η «αρπαγή» από την Αμερική και το «διαζύγιο» με τη Λόρι

  • Νέες αποκαλύψεις για την ξαφνική εξαφάνιση του επιχειρηματία
  • Ο ρόλος πασίγνωστης Ελληνίδας που τον «τύφλωσε» και ο αποκλεισμός της συντρόφου του
  • Σοκ: Με άνωθεν εντολή κόπηκε και η βοήθεια στην αδελφή του
  • Θρίλερ με τις εταιρείες του

  Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

  Είναι από τα ρεπορτάζ που κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν το σενάριο ταινίας. Η αποκάλυψη της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» της περασμένης Κυριακής 8 Δεκεμβρίου σχετικά με την κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά προκάλεσε σοκ στον επιχειρηματικό και μιντιακό κόσμο της χώρας. Από την ίδια κιόλας ημέρα δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες, που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διοχετεύτηκαν και σε εφημερίδες, προσπάθησαν να αντιστρέψουν τα όσα εκθέσαμε την περασμένη Κυριακή. Αρχικά γράφτηκε, σε εβδομαδιαίο έντυπο, ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς εισήλθε για προληπτικές εξετάσεις στο «ΥΓΕΙΑ» και ότι φρόντισε να μοιράσει την περιουσία του αφήνοντας το μεγαλύτερο μέρος στη μοναχοκόρη του, Μαρία. Στη συνέχεια καταγράφηκε ότι όντως η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αλλά πως η Μαρία Κοντομηνά και ο σύζυγός της, Αριστοτέλης Τζιαμπίρης, στέκονται σαν «βράχοι» στο πλευρό του μεριμνώντας για την αποκατάσταση της υγείας του. Και ότι οι γιατροί είναι εκείνοι που έχουν συστήσει την απομόνωση (!) από τους στενούς του συνεργάτες, τα αγαπημένα του πρόσωπα και ακόμη και την ίδια του την αδερφή, Κίττυ Αλεξανδράτου. Την ίδια στιγμή πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα προσπαθούν να πείσουν με διαρροές δεξιά και αριστερά αλλά και επίσημες τοποθετήσεις σε δικαστικές αίθουσες ότι ο επιχειρηματίας έχει πνευματική διαύγεια και αντιλαμβάνεται πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει στον περίγυρό του! Ότι δηλαδή είναι ενήμερος για την πώληση του 50% του Alpha στην ΜotorOil, για τις κινήσεις που γίνονται παρασκηνιακά σε ό,τι αφορά την ασφαλιστική εταιρεία Prime αλλά και φυσικά για το γεγονός ότι η διευθύντρια προσωπικού του ομίλου του, με άνωθεν εντολή, έκοψε τη βοήθεια που έδινε στην αδελφή του, Κίττυ!

  Το ρεπορτάζ και η έρευνα,όμως, πολλές φορές είναι σκληρό και αμείλικτο. Στη διάθεση της εφημερίδας δεν υπάρχουν διαρροές αλλά επίσημα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας. Και ότι δυστυχώς η «υπόθεση Κοντομηνά» δεν αποτελεί μια απλή ιατρική περιπέτεια. Και όπως γράψαμε και την περασμένη Κυριακή η συγκεκριμένη έρευνα αποτελεί προϊόν επίπονης δημοσιογραφικής προσπάθειας. Το σημερινό ρεπορτάζ λοιπόν ξεκινά από το Σεπτέμβριο του 2019. Όταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η τότε σύντροφός του ΛόριΧόλκομπταξιδεύουν στην Αμερική για μια προγραμματισμένη επέμβαση ρουτίνας αποκατάστασης ενός ουρολογικού προβλήματος που αντιμετώπιζε ο επιχειρηματίας.

  Η Αμερική και η γυναίκα-«αράχνη»

  Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ταξιδεύει ο Δημήτρης Κοντομηνάς, συνοδευόμενος από τη Λόρι και την προσωπική του ιατρό. Κανένας άλλος! Η επέμβαση πραγματοποιείται με απόλυτη επιτυχία. Ο επιχειρηματίας εξέρχεται έχοντας την ίδια καλή διάθεση με εκείνη προ της επέμβασης. Στο μυαλό του σχεδιάζει τα επόμενα επιχειρηματικά βήματα και κυρίως την αναβίωση του Channel 9, το οποίο είχε μεταβιβάσει στη σύντροφό του. Σκοπός του, όπως λέγεται, ήταν η μετονομασία του καναλιού σε SplashTv και η αναβάθμιση του προγράμματος. Εκείνες της ημέρες στις ΗΠΑ βρίσκεται και μια προσωπική φίλη του επιχειρηματία η οποία δραστηριοποιείται εκεί. Τυγχάνει να είναι και προσωπική φίλη της κόρης του. Για ευνόητους λόγους επιλέγουμε να μη δημοσιοποιήσουμε το όνομά της παρά το γεγονός ότι είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Οι κακεντρεχείς της δίνουν το προσωνύμιο «γυναίκα- αράχνη», αναφερόμενοι στο ρόλο που τελικά φέρεται να διαδραμάτισε.

  Ο γαμπρός του Δ. Κοντομηνά

  Λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο ο Δημήτρης Κοντομηνάς γευματίζει μαζί με την ιατρό του, τη Λόρι και την πασίγνωστη Ελληνίδα. Κάνει πλάκα ως συνήθως και αναφέρει κάτι πολύ συγκεκριμένο για το μέλλον της DEMCO. Αστειεύεται, όπως λένε, πρόσωπα που γνωρίζουν τι ειπώθηκε. Η συγκεκριμένη πλάκα,όμως, ενδεχομένως έπαιξε σημαντικό ρόλο στη συνέχεια της ιστορίας.
  Κατά τη διάρκεια των επαφών του με τη γνωστή Ελληνίδα στα αυτιά του επιχειρηματία έρχονται διάφορες κακόβουλες πληροφορίες. Οι πληροφορίες έχουν να κάνουν σχετικά με τη στάση και τη ζωή της 60χρονης συντρόφου του,Λόρι. Αυτό που φέρεται να ειπώθηκε και πραγματικά εξόργισε τον Κοντομηνά είναι ότι η Λόριεθεάθη να διασκεδάζει στα Χάμπτονς. Από το περιβάλλον της διαρρέεται ότι πρόκειται για πρωτοφανές ψέμα με σκοπό να την διαβάλουν και να την απομονώσουν από τον αγαπημένο της.

  Το Seroquel και η αστυνομία

  Για ανεξήγητους λόγους και με πρωτοβουλία προσώπων ο ρόλος των οποίων ελέγχεται αποφασίζεται στη φαρμακευτική αγωγή του Κοντομηνά να προστεθεί το αντικαταθλιπτικό φάρμακο seroquel. Βρισκόμαστε ακόμη στην Αμερική. Σύμφωνα με πηγές που θέλουν να τηρήσουν την ανωνυμία τους από τη στιγμή που του χορηγείται το συγκεκριμένο φάρμακο η συμπεριφορά του επιχειρηματία αλλάζει. «Μοιάζει ανήσυχος και εκνευρισμένος. Θέλει να περνά όλο και περισσότερο με τη γνωστή Ελληνίδα», αναφέρουν. Για την ιστορία, η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται στο παρελθόν να είχε κάνει ουκ ολίγες προτάσεις στον Κοντομηνά για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεών της ενώ τον «έψηνε» και για μια τηλεοπτική εκπομπή.
  Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει με τη Λόρι συμβαίνει και ένα επεισόδιο. Ο επιχειρηματίας εμφανίζεται σαν ταύρος στο υαλοπωλείο, παίρνει το διαβατήριό του και στη συνέχεια εξαφανίζεται! Δεν ξαναδίνει το παρών. Επιστρατεύεται η τοπική αστυνομία, η οποία δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Την ίδια ημέρα ανακοινώνεται στη γιατρό του αλλά και στη σύντροφό του ότι απαγορεύεται να τον συνοδεύσουν στο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Τελικά, η ιατρός ταξιδεύει. Έκτοτε τα ίχνη του χάνονται. Από το περιβάλλον του λέγεται ότι η μέχρι τότε σύντροφός του δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του.

  Ο Δ. Κοντομηνάς και η κόρη του Μαρία

  Ο χωρισμός

  Στις αρχές Οκτωβρίου, στην Ελλάδα πλέον, η επικοινωνία του επιχειρηματία με τους φίλους και τους συνεργάτες του γίνεται μετ΄εμποδίων. Ο Κοντομηνάς αρχικά διαμένει στο σκάφος του και στη συνέχεια στο κτήμα του στη Βαρυμπόμπη. Οι γραμματείς του απαντούν στα τηλέφωνα ενώ ακόμη και η αδελφή του δεν μπορεί να τον επισκεφτεί. Στις 2 Οκτωβρίου η Λόρι επισκέπτεται την Ελλάδα αλλά δεν της επιτρέπεται η επίσκεψη στην Βαρυπόμπη. Από τους συνεργάτες του επιχειρηματία αναφέρεται στη «Μ» ότι την ίδια κιόλας ημέρα την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο ο νομικός σύμβουλος του Κοντομηνά, ο οποίος της φέρνει υπογεγραμμένη τη λύση του συμφώνου συμβίωσης. Αυτό που φέρεται να λέγεται είναι ότι αποτελεί επιθυμία του ίδιου του επιχειρηματία! Τα ίδια πρόσωπα που δήλωσαν ότι θέλουν να τηρήσουν την ανωνυμία τους καθώς διακυβεύεται ακόμη και η επαγγελματική τους σταδιοδρομία επισημαίνουν ότι η Αμερικανίδα ξαφνιάστηκε. Τόσο με την απόφαση του Κοντομηνά όσο και με το γεγονός ότι δεν της επιτράπηκε η είσοδος στην Βαρυμπόμπη για να πάρει τα πράγματά της!

  Το δικαστήριο

  Σε δικαστήριο το οποίο πραγματοποιήθηκε στα μέσα Νοεμβρίου οι δικηγόροι του Κοντομηνά επεσήμαναν ότι ο επιχειρηματίας είχε πνευματική διαύγεια. Αντικείμενο της συζήτησης είναι η αίτηση που έχει καταθέσει η Λόρι ζητώντας 60.000 ευρώ για τρεις μήνες. Το συγκεκριμένο ποσό φέρεται να το οφείλει στους γονείς της, οι οποίοι πλήρωναν τις υποχρεώσεις της στην Αμερική όσο εκείνη βρισκόταν στην Ελλάδα. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η ίδια έχει δηλώσει εγγράφως ότι δεν επιθυμεί τίποτα άλλο από την περιουσία του Κοντομηνά, ο οποίος την έχει ήδη καταστήσει ιδιοκτήτη στο Channel 9 και σε μια ακόμη επιχείρηση. Πηγές μέσα από την Demco ανέφεραν ότι τις προηγούμενες ημέρες πριν τη συζήτηση της υπόθεσης είχε επέλθει συμφωνία μεταξύ των δικηγόρων της Λόρι και του επιχειρηματία. Η συμφωνία αυτή όμως ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή με εντολή, όπως λέγεται, τρίτου προσώπου το οποίο κινεί πλέον τα νήματα.

  Κόπηκε η βοήθεια στην αδελφή του

  Το ίδιο πρόσωπο φέρεται να αποφάσισε την περασμένη Δευτέρα και το κόψιμο της βοήθειας που έδινε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στην αδελφή του,Κίττυ Αλεξανδράτου. «Αποκλείεται να αποτελεί προϊόν βούλησης του ίδιου του επιχειρηματία. Αποκλείεται! Είναι γνωστή η αγάπη του στην αδερφή του. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο», είναι τα ακριβή λόγια προσώπου που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Την ίδια στιγμή στους υπαλλήλους του κτήματος της Βαρυμπόμπης φέρεται να έχει δοθεί άδεια… διαρκείας έως ότου επιστρέψει εκεί ο επιχειρηματίας. Την ίδια στιγμή τις αποκαλύψεις της «Μ» ξεσκονίζουν οι δικαστικές Αρχές της χώρας και κυρίως το σκέλος που αφορά την πώληση του Alpha αλλά και το πού, τελικά, κατέληξαν τα χρήματα.

  *Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” 

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Νίκος Νικολόπουλος : Μόνο με αντίποινα θα «πονέσουν» τον Ερντογάν.

  Η προαναγγελθείσα αθλιότητα του Ερντογάν επιβεβαιώθηκε με διάταγμα του, που μετατρέπει την Αγιά Σοφιά, το παγκόσμιο λίκνο και πολιτιστικό κληροδότημα της Ορθοδοξίας, σε τζαμί....

  Αlpha: Συνεργασία έκπληξη Μελέτη-Μάνεση

  Νέα infotainment εκπομπή στον Alpha τη νέα σεζόν με συνεργασία έκπληξη. Η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και μαζί της, ο Νίκος Μάνεσης, ενορχηστρωτής...

  ΣΥΡΙΖΑ: Με καθυστέρηση η κυβέρνηση ζητεί κυρώσεις στην Τουρκία

  Για τραγική ολιγωρία του κ. Μητσοτάκη σε ότι αφορά τις κυρώσεις που ζητεί προς την Τουρκία κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Με...

  ΝΔ: Ο Τσίπρας πρέπει να δώσει απαντήσεις για Παππά και Αρτεμίου

  Η ΝΔ ζητεί απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για τις συναντήσεις Παππά και Αρτεμίου. Ανακοίνωση με την οποία ζητά απαντήσεις από τον αρχηγό της...

  Πως το Ηράκλειο μετατράπηκε σε “έξυπνη πόλη”

  Ηράκλειο η έξυπνη πόλη! Το Ηράκλειο συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 100 intelligent cities (Έξυπνες Πόλεις) της Ευρώπης μετά από αξιολόγηση της ψηφιακής πολιτικής του....