13:54 Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Κορωνοϊός: Ιερέας δεν επιτρέπει τη μάσκα μέσα στην εκκλησία - Εμπαίζει το Άγιο Πνεύμα

Κορωνοϊός: Ιερέας δεν επιτρέπει τη μάσκα μέσα στην εκκλησία - Εμπαίζει το Άγιο Πνεύμα

Στη Θεσσαλονίκη ιερέας τάσσεται κατά της χρήσης μάσκας από τους πιστούς, έχοντας την πεποίθηση πως κανείς δεν θα κολλήσει κορωνοϊό εντός της εκκλησίας.

Ο πατήρ Ιωάννης μιλώντας στο STAR είπε ότι “στην εκκλησία έξω βάζουν μάσκα. Μέσα δεν επιτρέπω τη μάσκα γιατί είναι εμπαιγμός. Εμπαίζει το Άγιο Πνεύμα. Ούτε ο ίδιος δεν φοράω μάσκα μέσα ούτως ή άλλως. Αυτό που σας λέω είναι προσωπική μου άποψη ότι δεν κολλάς μέσα στην εκκλησία ούτε από το Άγιο Ποτήριο. Έχω κοινωνήσει πάρα πολλούς αρρώστους και προκαλώ κιόλας να πάω να κοινωνήσω κάποιον άρρωστο και μετά να κάνω κατάλυση και ο ίδιος. Στην εκκλησία σας το λέω, είμαι κατά της μάσκας. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί να κολλήσεις κάτι μέσα στην εκκλησία. Είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα. Δεν με φοβίζει προσωπικά ο κορωνοϊός”.

Ο ίδιος είπε μάλιστα ότι το παιδί του λιποθύμησε εξαιτίας της μάσκας. “Μου είπαν “ελάτε να πάρετε το παιδί σας λιποθύμησε. Δεν έχει ξαναλιποθυμήσει το παιδί μου πουθενά αλλού. Κατά της μάσκας για τα παιδιά είμαι ναι… Σε αυτό είμαι κάθετος”. Ο πατήρ Ιωάννης πάντως, είπε ότι ο ίδιος φοράει μάσκα όταν βρίσκεται σε κλειστούς χώρους με εξαίρεση την εκκλησία όπου λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη.

Κορωνοϊός: Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για τον φονικό ιόLive: Ο παγκόσμιος χάρτης εξάπλωσης της πανδημίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Big Brother: «Μας τάιζε η Εκκλησία. Μας κόβανε το ρεύμα γιατί δεν είχαμε να το πληρώσουμε»

Κορωνοϊός: Βουλευτίνα καθάρισε τα γυαλιά της με την μάσκα της!

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας