6:15 Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Κορωνοϊός: Μετά την πανδημία τι;

Κορωνοϊός: Μετά την πανδημία τι;

Εντολή στο κόμμα να συντάξει πρόγραμμα για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα μετά την κρίση έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Του Παντελή Περιβολάρη

Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε σχετικά τους επιτελείς του και σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία προγραμματικού διαλόγου, που βεβαίως υπό τις παρούσες συνθήκες θα γίνεται διαδικτυακά. Στο ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται για εκλογές η απάντηση ήταν αρνητική.

Γιατί, λοιπόν, ετοιμάζεται πρόγραμμα; Για δύο λόγους. Ο ένας είναι πως πολλά από τα όσα έπρεπε να γίνουν μέσα στην τετραετία ήδη έχουν γίνει, αφού «έτρεξαν» λόγω του κορωνοϊού.

Το δεύτερο είναι πως η πανδημία έχει φέρει τόσες μεγάλες αλλαγές στην οικονομία, στον τρόπο ζωής που πρέπει το κυβερνών κόμμα να προσαρμοστεί και φτιάξει τις θέσεις του για το τι θα συμβεί μόλις η πανδημία σταματήσει και να βοηθήσει έτσι και την κυβέρνηση.

Παρασκήνιο

Εθελοντισμός

Πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας για άτομα που είναι ανήμπορα έχει ξεκινήσει στη Νέα Δημοκρατία. Ήδη 770 μέλη την πρώτη ημέρα εγγραφών δήλωσαν συμμετοχή και το νούμερο αναμένεται να μεγαλώσει. Στο δε Κίνημα Αλλαγής εγκαινίασαν «γραμμή επικοινωνίας μελών» έτσι ώστε να υπάρχει αλληλοβοήθεια και αλληλεγγύη αναφέρεται πρόβλημα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας