8:18 Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Κορωνοϊός: Να γιατί μπήκε lock down στη Μύκονο

Κορωνοϊός: Να γιατί μπήκε lock down στη Μύκονο

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο ανταποκριτής μας από την Μύκονο δείχνουν το γιατί οι επιστήμονες αναγκάστηκαν να ζητήσουν την επιβολή τοπικών lock down και να τα επιβάλει η κυβέρνηση.  Δυστυχώς όμως το πρόβλημα δεν λύθηκε!!!

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε οι οποίες είναι τραβηγμένες λίγο μετά τα μεσάνυχτα δείχνουν ένα χάος.  Συνωστισμός, οι περισσότεροι χωρίς μάσκες, καμία απόσταση ασφαλείας και φυσικά άλλοι κάθονται έξω από μαγαζιά που δεν έχουν κλείσει χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απόσταση ασφαλείας όπως ορίζουν τα μέτρα.

Μέγα πρόβλημα είναι το αυτό της μουσικής όπου όταν παίζει στο διαπασών και η κατανάλωση άφθονου ή και υπερβολικού αλκοόλ αυτά τα αποτελέσματα φέρνουν. Μιλώντας ο ανταποκριτής μας με ανθρώπους της αγοράς εκεί τονίζουν ότι η μουσική που παίζει από το πρωί μαζί με την κατανάλωση αλκοόλ καθιστούν το βράδυ, τα μεσάνυχτα αναπόφευκτες αυτού του είδους τις καταστάσεις, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μας έστειλε.

Επίσης μέγα πρόβλημα υπάρχει και με τις μάσκες όπου στην Μύκονο επαφίεται μάλλον στην καλή προαίρεση των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί!!! Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα επί τους θέματος και είναι κρίμα γιατί εκθέτουν κατ’ αυτόν τον τρόπο και τον αρχηγός της ΕΛΑΣ αλλά και τον πολιτικό τους προϊστάμενο που έδειξε ότι έχει όλη την καλή διάθεση να βάλει μια τάξη στην Μύκονο.  Αρκεί όμως η καλή διάθεση και πρόθεση κύριε Χρυσοχοΐδη;

Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια σε δύο σούπερ μάρκετ, το ένα κοντά στην αστυνομία και το άλλο ανήκει σε Βελγική πολυεθνική αλυσίδα γιατί τώρα τηρούν το θέμα της μάσκας κατά γράμμα!!!

Μύκονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γιώργος Παπανδρέου ταξιδεύει στο πάτωμα πλοίου (φωτό)

Κορωνοϊός- Οργή  επιχειρηματιών στη Μύκονο: Βάσει ποιων δεδομένων ο ιός μεταδίδεται 00.00 – 07.00;

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας