22:45 Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Κορωνοϊός: Σταθερή η κατάσταση του 17χρονου που βρίσκεται διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό»

Κορωνοϊός: Σταθερή η κατάσταση του 17χρονου που βρίσκεται διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό»

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε χθες, Τρίτη 25 Μαΐου, η είδηση πως ένας 17χρονος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, νοσεί από κορωνοϊό και είναι διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Πλέον, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Το νεαρό αγόρι είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο και παρέμεινε για λίγες ημέρες σε απλή κλινική. Ωστόσο, πριν από δύο ημέρες η κατάστασή του επιβαρύνθηκε και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ και στη συνέχεια να διασωληνωθεί.

Τα καλά νέα σύμφωνα με πληροφορίες είναι πως το αγόρι έχει σταθεροποιηθεί και πως φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα. Παρ’ όλα αυτά, οι γιατροί παραμένουν φειδωλοί στα λόγια τους μιας και κατά τους ίδιους όσο κάποιος βρίσκεται στη ΜΕΘ θεωρείται πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Θα πρέπει να αποσωληνωθεί το αγόρι και να περάσουν και άλλες δύο ημέρες από την αποσωλήνωση για να μιλήσουν οι γιατροί με βεβαιότητα για την πορεία της υγείας του αγοριού. Οι γονείς του πάντως παραμένουν σοκαρισμένοι και ταραγμένοι με αυτή την κακή και σπάνια εξέλιξη.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας