16:06 Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Κορωνοϊός: Το μοιραίο πάρτυ στην Κηφισιά

Κορωνοϊός: Το μοιραίο πάρτυ στην Κηφισιά

Ο Κορωνοϊός “χτύπησε” στην Κηφισιά! Σε εφιάλτη με απίστευτες διαστάσεις μετατράπηκε μια κοσμική δεξίωση, κοινώς ένα πάρτυ, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου στο πολύ γνωστό στέκι της Κηφισιάς Blue Pine.

Το δείπνο το οποίο παρέθεσε για την ονομαστική εορτή της συζύγου του Θεοδώρας ο γνωστός καθηγητής και πρύτανης του ΕΚΠΑ, Αθανάσιος Δημόπουλος με αρκετούς καλεσμένους πήρε απρόοπτη τροπή! Πολλοί από τους καλεσμένους οι οποίοι έδωσαν το “παρών” ανιχνεύθηκαν τις επόμενες ημέρες θετικοί στον κορωνοϊό!

Ανάμεσά στους καλεσμένους ήταν ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Χατζηνικολάου, ο οποίος τρεις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου παρουσίασε χαμηλό πυρετό και αφού υποβλήθηκε στις σχετικές εξετάσεις διαγνωστηκε θετικός στον ιό. Μάλιστα με αφορμή την περιπέτεια του κ. Χατζηνικολάου η ίδια η τράπεζα εξέδωσε ανακοίνωση.

Στο ίδιο κάλεσμα παρευρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της Βιοιατρικής Ευάγγελος Σπανός ο οποίος διαγνώσθηκε επίσης θετικός στον κορωνοϊό και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται.

bLI
Koρωνοϊός

Ο μετρ και ο εφοπλιστής Παληός 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο πολύ γνωστός εφοπλιστής Συμεών Παληός. Ο Χιώτης εφοπλιστής ο οποίος έχει αφήσει το δικό του, μοναδικό, αποτύπωμα στην ελληνική ναυτιλία νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αττικής. Ο κορωνοϊός διαγνώσθηκε πριν από μερικές ημέρες. Ο 86χρονος εφοπλιστής είναι επικεφαλής της εισηγμένης στη χρηματιστηριακή αγορά Diana Shipping, η οποία διαθέτει στόλο από 46 φορτηγά πλοία, αλλά και της επίσης εισηγμένης, από το 2010, Diana Containerships με τέσσερα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Κορωνοϊός

Ο Συμεών Παληός

Εκτός από τον Παληό ο Κορωνοϊός χτύπησε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, και ο μετρ και ιδιοκτήτης του Blue Pine, Σωτήρης Κώτσης ο οποίος μαζί με τον αδερφό του Αλέξη έδωσαν στο στέκι της Κηφισιας το γνωστό γαλλικό γευστικό χρώμα το οποίο υλοποιείται μεταξύ άλλων με βατραχοπόδαρα, σαλιγκάρια, κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη εορτά έδωσε το “παρών” πλήθος κόσμου, μέλη της πανεπιστημιακής και ιατρικής κοινότητας, γνωστοί επιχειρηματίες αλλά και πολιτικοί. Ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι μια τόσο όμορφη βραδιά θα στιγματιζόταν λίγες ημέρες από τον εφιάλτη της πανδημίας τον οποίο βιώνει και η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες!

Κορωνοϊός: Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για τη φονική πανδημία

Κορωνοϊός: Μην χάσετε την μοναδική κοινωνική προσφορά της ΜΠΑΜ της Κυριακής 29.3. Νοσοκομειακές μάσκες για προστασία από τον ιό!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας