12:29 Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Κορυδαλλός: Στελέχη του ΣΚΑΪ για κατάθεση στη ΓΑΔΑ - Το όχημα της δολοφονίας ανήκει στον Αλαφούζο

Κορυδαλλός: Στελέχη του ΣΚΑΪ για κατάθεση στη ΓΑΔΑ - Το όχημα της δολοφονίας ανήκει στον Αλαφούζο

Στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αναμένεται να βρεθούν το επόμενο διάστημα για κατάθεση στελέχη του ΣΚΑΪ, ύστερα από την αποκάλυψη ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν ο 38χρονος και ο 31χρονος που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό ανήκει στον τηλεοπτικό σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Κορυδαλλός: Στελέχη του ΣΚΑΪ για κατάθεση στη ΓΑΔΑ – Το όχημα της δολοφονίας ανήκει στον Αλαφούζο

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι σχετικές διαδικασίες και έχει διαβιβαστεί η σχετική κλήση για κατάθεση, προκειμένου να δοθούν κάποιες εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε εκεί το θωρακισμένο όχημα. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν, πάντως, ότι «η έρευνα για το πως βρέθηκε το θωρακισμένο όχημα στην κατοχή του 38χρονου δεν αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην ουσία της υπόθεσης, ωστόσο, είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει και θα γίνει».

Καλά πληροφορημένες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. υπογραμμίζουν ότι ο 38χρονος Β.Ρ. κυκλοφορούσε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το τελευταίο διάστημα, κάτι που ήταν γνωστό στους ανθρώπους που τον γνώριζαν. Ωστόσο, αναφέρεται ότι δεν ήταν το μόνο όχημα που χρησιμοποιούσε. Μάλιστα, αστυνομικοί εκτιμούν ότι επειδή γνώριζε ότι κινδυνεύει ήθελε ένα όχημα που να μπορεί να του παρέχει ασφάλεια, εξού και επέλεξε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι για να φτάσει στα χέρια του 38χρονου το αυτοκίνητο μεσολάβησαν πρόσωπα, τα οποία επίσης μπορεί να κληθούν σε δεύτερο χρόνο για κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα ο ΣΚΑΪ αναφέρει ότι πρόκειται για ένα όχημα που ανήκει στην εταιρία από το 2010 και είναι παροπλισμένο:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας