23:19 Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Κως: «Μαμά υποφέρω, πονάω» - Τι λέει η μητέρα της δοκίμου πλοιάρχου που αποβίωσε μάλλον από τσίμπημα κουνουπιού

Κως: «Μαμά υποφέρω, πονάω» - Τι λέει η μητέρα της δοκίμου πλοιάρχου που αποβίωσε μάλλον από τσίμπημα κουνουπιού

Η μητέρα της 20χρονης δοκίμου πλοιάρχου, Μαριάννας, που αποβίωσε μάλλον εγκεφαλίτιδα που προκλήθηκε από τσίμπημα κουνουπιού μίλησε το Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Πρώτα εμφάνισε εξανθήματα και φαγούρα, είχε πρήξιμο στα χέρια και είχε πόνους στο στήθος, στα γόνατα, στα κόκαλα. Είχε έμετους», λέει η μητέρα της 20χρονης ναυτικής δοκίμου, Μαριάννας, που άφησε την τελευταία της πνοή, πιθανότατα από μόλυνση που προήλθε από τσίμπημα κουνουπιού.

Μάλιστα, η μητέρα της, μιλώντας στο MEGA, θυμάται τα λόγια που της είπε η κόρη της: «Μαμά, υποφέρω, πονάω». Τότε η μητέρα της απάντησε: «Αγάπη μου μίλα με τον γιατρό εκεί”. Ξέραμε ότι το καράβι δεν έχει μέσα γιατρό. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί μου. Θέλω να πω ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο καράβι που τη βοήθησαν». «Μου το είπε το παιδί μου όταν ήρθε», είπε και πρόσθεσε: «Μαμά, πονούσε το κεφάλι μου και ο chief μου φιλούσε το κεφαλάκι μου και μου έδινε κουράγιο για να μην πονάω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας 29χρονος συνελήφθη για τρίτη φορά σε τέσσερις μέρες για κλοπές δικύκλων
Πάτρα: Δημακοπούλου – «Η κατηγορούμενη στην επόμενη 3ετία μπορεί να πεθάνει» – Καρδιολόγος: Το κλάσμα εξώθησης είναι καλό – Δεν είναι νόσημα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας