21:42 Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Κουκοδήμος: «Χαιδεμένο παιδί η ΕΡΤ»

Κουκοδήμος: «Χαιδεμένο παιδί η ΕΡΤ»

Ναι στην αναδιάρθρωση της ΕΡΤ λέει ο βουλευτής του Ν. Πιερίας, Κώστας Κουκοδήμος, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα ως το « χαϊδεμένο» παιδί του δημοσίου.

«Η απόφαση για την αναδιάρθρωση της δημόσιας τηλεόρασης, αναγκαία, όπως ανέφεραν επί σειρά ετών όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου και κυρίως ο κάθε Έλληνας πολίτης, δεν αποτελεί παρά μια ακόμη απόδειξη της αποφασιστικότητας και της βούλησης αυτής της κυβέρνησης να στηρίξει με κάθε τρόπο τον πολυετή ήδη αγώνα των Ελλήνων να βγούμε από το αδιέξοδο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουκοδήμος και πρόσθεσε λέγοντας, πως οι σημερινοί καταγγέλλοντες ήταν υπερασπιστές και τιμητές της ριζικής αναδιάρθρωσης του δημόσιου φορέα ραδιοτηλεόρασης, ενώ σήμερα είναι πολέμιοι».

Κλείνοντας, τόνισε πως [quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]«όταν το σύνολο το Ελληνικού λαού έχει υποστεί τις συνέπειες της κρίσης και η ελληνική οικονομία ζητά ενέσεις επιβίωσης, μια υπεύθυνη κυβέρνηση οφείλει να δράσει και να σταματήσει την αιμορραγία μη υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος.[/quote_text] Και αυτό έπραξε. Κάποιοι δεν μπορούν ή ακόμη χειρότερα δεν θέλουν να το αντιληφθούν».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας