14:27 Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Κουνιάδος Σήφη Βαλυράκη: "Η υπόθεση τώρα αρχίζει - Ο εισαγγελέας είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκαλο!" (ηχητικό)

Κουνιάδος Σήφη Βαλυράκη: "Η υπόθεση τώρα αρχίζει - Ο εισαγγελέας είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκαλο!" (ηχητικό)

Σοκαρισμένη και εξοργισμένη είναι η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη μετά την απόφαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας να θέσει στο αρχείο την υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού. Ο Βαγγέλης Παπαθεοδώρου ,κουνιάδος του αδικοχαμένου πολιτικού μιλώντας στο dikastikoreportaz.gr και στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” είπε ότι η υπόθεση τώρα αρχίζει. Χαρακτήρισε μάλιστα με πολύ σκληρές εκφράσεις τον συγκεκριμένο δικαστικό λετουργό λέγοντας ότι “είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκαλο!”

Ρεπορτάζ : Νίκος Νικολετάκης

Όπως λέει οι δολοφόνοι- σύμφωνα με τους μάρτυρες- του Σήφη Βαλυράκη δεν θα έπρεπε να αρχίσουν να επιτίθενται. «Θα έπρεπε απλά να ευχαριστηθούν που πήραν μία παράταση διότι χρειάζεται πολύ θράσος να είναι γνωστά τα ονόματά τους και να απειλούν από πάνω για μηνύσεις».

Το σκάφος του Σήφη Βαλυράκη έξω από το σπίτι τους στην Ερέτρια

Ο ίδιος μας είπε ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται: «Εμείς δεν μένουμε σε μία απόφαση ενός εισαγγελέα ,ο οποίος είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκκαλο και τον έχουμε μηνύσει για αυτό το θέμα και θα μείνουμε σε μία δική του εκτίμηση η οποία ήταν δεδομένη από την αρχή ότι τη δρομολογεί για συγκάλυψη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας