14:05 Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Η Κουντουρά, η επιχείρηση του Μπαμπάμτση στον Αστέρα και οι αναμνηστικές φωτογραφίες

Η Κουντουρά, η επιχείρηση του Μπαμπάμτση στον Αστέρα και οι αναμνηστικές φωτογραφίες

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση του κυκλώματος που διερευνάται απο την ελληνική Διακαιοσύνη και έχει αποκαλυφθεί απο τον περασμένο Μάρτιο απο τα δημοσιεύματα του ereportaz (Διαβάστε σχετικά με το church scandal)

Εν μέσω σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης για τις επαφές και τις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη και του φερόμενου ως εγκεφάλου του κυκλώματος, Παναγιώτη Μπαμπάμτση, φωτογραφίες-ντοκουμέντα που περιήλθαν στην κατοχή μας αποδεικνύουν οτι οι επιχειρηματικές επιτυχίες των μελών του κυκλώματος στον Αστέρα Βουλιαγμένης “επιβραβεύονταν” απο κυβερνητικά στελέχη.

Η επίσκεψη της Έλενας Κουντουρά

Ως γνωστόν η ανάμιξη του Λευτέρη Αυγενάκη αφορά την προσπάθεια του Παναγιώτη Μπαμπάμτση να ανανεώσει την μίσθωση της επιχείρησης του στον Αστέρα της Βουλιαγμενης. Η επιχείρηση που προσφέρει υψηλές υπηρεσίες ονομάζεται Luxury Concierge. Ως ιδιοκτήτρια της εταιρείας εμφανίζεται η Εύα Λυμπεροπούλου. Ωστόσο στην δικογραφία που εχει συνταχθεί αναφέρεται ξεκάθαρα οτι πραγματικός μέτοχος και αφανής ιδιοκτητης ειναι ο ιδιος ο Παναγιωτης Μπαμπάμτσης με κεφάλαιο άνω των 100.000 ευρω!

Μάλιστα ως συνιδιοκτήτης εμφανίζεται ο στενός του φίλος ο οποίος επίσης εμπλέκεται στις υποθέσεις με τον χρυσό της Εκκλησίας  Γιάννης Στασινόπουλος.

Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο:

Η συγκεκριμένη επιχείρηση του Μπαμπάμτση για την οποία χρειάστηκε η “μεσολάβηση” Αυγενάκη, εκ του αποτελέσματος φαίνεται οτι πήγαινε τόσο καλά, που τον Δεκέμβριο του 2016 “τιμήθηκε δεόντως” απο την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντούρα! Απο τις φωτογραφίες που βρίσκονται στην διάθεση του ereportaz προκύπτει οτι στο πλαίσιο της έκθεσης Greek Tourism Expo 2016 που εγκαινιάστηκε απο την υπουργό Τουρισμού, η Ελενα Κουντουραά επισκέφθηκε το high end περίπτερο και συζήτησε με τον γενικό γραμματέα κ. Τρυφωνόπουλο και τους επιχειρηματίες για την ανάπτυξη, τόσο της Αθηναϊκής Ριβιέρας όσο και τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε να γίνει η Αθήνα city break destination.

Μαλιστα φωτογραφήθηκε και με τον στενό συνεργάτη του Μπαμπαμτση, Γιάννη Στασινόπουλο, ενώ τα ρεπορτάζ της εποχής ” εξυμνούσαν” την δυναμική της εταιρείας.

Δείτε την φωτογραφία

Στην φωτογραφία είναι η Έλενα Κουντουρά και αριστερά της ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς. Δεξιά της κ. Κουντουρά είναι ο Γιάννης Στασινόπουλος που αναφέρεται στην δικογραφία που αποκάλυψε το eReportaz

Δείτε τα δημοσιεύματα στο link:

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας