8:52 Κυριακή 29 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Ξεκίνησε το ξήλωμα του «πουλόβερ» της Novartis

Ξεκίνησε το ξήλωμα του «πουλόβερ» της Novartis

Είναι σίγουρο ότι ο νέος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, αλλά και οι αντεισαγγελείς κκ Ζαχάρης και Σοφουλάκης, στους οποίους έλαχε η τύχη να διερευνήσουν τις καταγγελίες του Ιωάννη Αγγελή αλλά και των πολιτικών (Σαμαρά, Αβραμόπουλου και Βενιζέλου) περί ύπαρξης συγκεκριμένου «κυκλώματος» το οποίο καθοδήγησε τις έρευνες για την υπόθεσης Νovartis, θα θελήσουν να διαλευκάνουν άμεσα τη σκιά που υπάρχει πάνω από τους κόλπους της Δικαιοσύνης.

Αυτό είναι το λογικό και σηματοδοτείται από την έναρξη της έρευνας από την κλήση των μαρτύρων. Η ιστορία αυτή δεν μπορεί να διαιωνίζεται! Η σκιά δεν μπορεί να υπάρχει! Ούτε για τους χειρισμούς του «Ρασπούτιν», ούτε για εκείνους της εισαγγελέως Διαφθοράς η οποία μάλιστα εξακολουθεί να διενεργεί έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Είναι προφανές ότι οι άξιοι εισαγγελικοί λειτουργοί θα προσπαθήσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη ή δεν συνέβη. Και το τι θα αποφανθούν θα κρίνει πολλά και για το μέλλον. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι εφόσον προκύψουν «παρεμβάσεις» εκούσιες ή ακούσιες του κ. Παπαγγελόπουλου θα επιληφθεί η Βουλή.

Όπως είμαι βέβαιος ότι σε περίπτωση που προκύψει οτιδήποτε σχετικά με τον ρόλο της κα Τουλουπάκη, θα ληφθούν τα αυτονόητα μέτρα προκειμένου να μην συμβούν τα ίδια στο μέλλον! Και ο νοών νοείτο.

Αλλά αυτό που προέχει είναι πρώτα να ολοκληρωθεί ή έρευνα και μετά, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο ανάλογα το αποτέλεσμα, να επανέλθει η ηρεμία στους κόλπους της Δικαιοσύνης.

Α! Και να μην ξεχνάμε και τις καταγγελίες της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς κας Ελένης Ράικου που παραιτήθηκε μιλώντας για απόπειρα παρέμβασης στον τρόπο που χειριζόταν την υπόθεση Novartis.

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση Αβραμόπουλου

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη η οποία «θα αποκαλύψει τους σκευωρούς» στην υπόθεση της Novartis εξέφρασε ο Επίτροπος, Δημ. Αβραμόπουλος μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή και Λάμπρου Σοφουλάκη.

«Πριν από ενάμισυ χρόνο, εξαρχής κατέθεσα μηνύσεις κατά των ψευδομαρτύρων και λοιπών για την υπόθεση. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, δεν αναφέρθηκα σε ονόματα. Στόχος μου είναι να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης. Να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Εχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα φέρει στο φως όλη τη σκευωρία και τα ονόματα» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του.

Οι δύο εισαγγελείς του Αρείου Πάγου διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες του συναδέλφου τους Ιωάννη Αγγελή για παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας. Μετά τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Την Πέμπτη, θα καταθέσει ο κ. Αγγελής, οι έγγραφες καταγγελίες του οποίου αποτελούν και την βάση της έρευνας που διενεργείται στον Άρειο Πάγο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας