More

  Κύκλωμα διαφθοράς-ΕΥΠ: Διαγραφές μηνύσεων, λευκοί γάμοι, προστασία σε οίκους ανοχής από γυναίκα δικηγόρο με τεράστια χρηματικά οφέλη

  Ο κοριός της ΕΥΠ και το κύκλωμα διαφθοράς που αποκαλύφθηκε μέσα από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις αναδεικνύει τόσο τα πολλά πλοκάμια του στα οποία συμπεριλαμβανόντουσαν και δικηγόροι πέρα από επίορκους αστυνομικούς και άλλους κρατικούς αξιωματούχους όσο και το τεράστιο μέγεθος της διαφθοράς.

  Ο …τιμοκατάλογος

  Άξια λόγου είναι και η περίπτωση γυναίκας δικηγόρου  η οποία όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων έκνομων πράξεων που της αποδίδονται, «πούλαγε» προστασία σε οίκους ανοχής  έναντι αδράς αμοιβής , προέτρεπε τους ιδιοκτήτες τους  να ανοίξουν  κι  άλλους  «οίκους» σε νέες περιοχές   σημειώνοντας τις  «καλές δουλειές» που θα κάνουν ενώ διατηρούσε επαφές  με προαγωγό γυναικών ο οποίος της ζητούσε να   μεσολαβεί για να μην ενοχλούνται  τα «κορίτσια» του από την αστυνομία. Φέρεται δε να κανόνιζε  «λευκούς γάμους» προκειμένου να προμηθεύονται  αλλοδαπές  γυναίκες νόμιμα έγγραφα αλλά και να συμμετείχε και σε κύκλωμα στην εισαγγελία που διέγραφε  μηνύσεις  έναντι  2.000  ευρώ το άτομο.

  Συγκεκριμένα όπως περιγράφεται στην αναφορά της ΕΥΠ, η δικηγόρος σε συνεργασία με κρατικούς λειτουργούς «κάνοντας χρήση της ιδιότητάς της, προσεγγίζει ιδιοκτήτες  οίκων ανοχής και studio, τους προσφέρει «κάλυψη» για την εκτέλεση παράνομων δραστηριοτήτων τους, έναντι χρηματικής αμοιβής. Τα  χρήματα που λαμβάνει, για κάθε οίκο ανοχής, είναι πάνω από 1.000 ευρώ μηνιαίως και τα έσοδα της από την παράνομη δραστηριότητα ξεπερνούν τα 60.000 ευρώ μηνιαίως.

  Η συγκέντρωση των χρημάτων, πραγματοποιείται από Αλβανό συνεργάτη της αποκαλούμενο «Γιάννη» ο οποίος χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του Ι.Χ. μάρκας Mercedes… Επιπλέον, η δικηγόρος φαίνεται να διατηρεί επαφές και να έχει παράνομες οικονομικές συναλλαγές με αξιωματικούς του τμήματος αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν έχει χρηματίσει αστυνομικό του αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη, προκειμένου να απελευθερώσει ιερόδουλη χωρίς να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

  Από την απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών της δικηγόρου με εμπλεκόμενους στο κύκλωμα προέκυψαν τα εξής:

  -Αναφορές της για χρηματισμό αγνώστων κρατικών λειτουργών προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος αλλοδαπός, χωρίς τη χρήση νόμων μέσων.

  -Αναφορές της κατά τις τηλεφωνικές επαφές της, για τις γνωριμίες που διατείνεται ότι διατηρεί με αστυνομικούς τους οποίους χαρακτηρίζει ως «δικούς της».

  -Συνεχείς επαφές με ιδιοκτήτες οίκων ανοχής, για το άνοιγμα νέων οίκων ανοχής σε νέες περιοχές, με χαρακτηριστικές αναφορές της στις «καλές δουλειές» που θα κάνουν.

   -Επισημαίνονται οι επαφές που διατηρεί με τους δικηγόρους Κ…. και Μ…, για την εκμετάλλευση οίκων ανοχής, καθώς και οι επαφές της με τον δικηγόρο Σ.., τον οποίο αποκαλεί και ως  «αφεντικό».

  -Σημειώνεται ότι σε μεταγενέστερη επαφή της με συνάδελφό της γίνεται αναφορά στον δικηγόρο Σ… και σε άγνωστα άτομα στην αστυνομία που δουλεύουν για αυτόν.

  -Η συγκέντρωση χρημάτων από αλβανούς μαστροπούς και η παράδοση τους, συνήθως βραδινές ώρες, σ το δικηγορικό γραφείο της, αλλά και σε καφετέριες.

  -Επαφές της με προαγωγούς γυναικών. Ειδικότερα αναφέρεται η επαφή της, με Αλβανό προαγωγό γυναικών ονόματι Μ. και η συνθηματική αναφορά τους  στην «κάλυψη»  πέντε οίκων  ανοχής στην περιοχή του Μαραθώνα με χρηματική αμοιβή  300 ευρώ ο κάθε οίκος ανοχής.

  -Υπογραμμίζεται, η ξεκάθαρη επαφή της δικηγόρου και ενός ακόμη συναδέλφου της, για κύκλωμα που έχουν συστήσει με την κάλυψη της αστυνομίας, και καταστήματα με παράνομη δραστηριότητα.

  Οι μπίζνες με προαγωγούς γυναικών

  Ακόμα η επαφή της με προαγωγό γυναικών, όπου της  ζητάει να μεσολαβήσει για να μην ενοχλούνται οι εκδιδόμενες στην παραλιακή οδό από την αστυνομία αλλά και να ενημερωθεί για τις κινήσεις της αστυνομίας. Σημειώνονται ακόμη οι επαφές της με προαγωγούς γυναικών, για καινούργιες δουλειές που ετοιμάζουν χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

  -Προκύπτει επέκταση της παράνομης δραστηριότητας της, στην έκδοση ΑΦΜ σε ονόματα «ανύπαρκτων ατόμων» όπως τα  χαρακτηρίζουν, τα οποία προορίζονται για να δηλωθούν ως ιδιοκτήτες  οίκων ανοχής, κάνοντας χρήση στοιχείων ατόμων που κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό.

  -Η ενδεχόμενη συνεργασία της με τον δικηγόρο Τ.., με κύκλωμα δικηγόρων το οποίο παίρνει για λογαριασμό Αλβανών ατόμων γνήσιες ελληνικές ταυτότητες με πλαστά πιστοποιητικά γέννησης. Η επίτευξη του παράνομου εγχειρήματος γίνεται μόνο με τη συμμετοχή έμπιστου αστυνομικού, γι’ αυτό το λόγο εκτιμάται ότι προσεγγίζεται η δικηγόρος  η οποία βάσει των αναφορών τους  έχει   τις κατάλληλες γνωριμίες. Ακόμα προκύπτει η αναφορά της   σε κύκλωμα ιερόδουλων που συμμετέχει.

  -Η εμπλοκή της  σε «λευκούς γάμους», προκειμένου να προμηθευτεί αλλοδαπή γυναίκα νόμιμα έγγραφα.

  Η αναφορά των δικηγόρων Κ και Φ και της ίδιας, για κύκλωμα στην εισαγγελία που διέγραφε μηνύσεις για 2000  ευρώ  το άτομο. Επιπλέον, προκύπτουν οι αναφορές τους για συλλήψεις σε οίκους ανοχής από την υπηρεσία οργανωμένου εγκλήματος, οι οποίες γίνονται κατόπιν «ραντεβού.»

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Κύκλωμα εκβιαστών: 11 συλλήψεις και 25 συνολικά κατηγορούμενοι ανάμεσα τους 2 αστυνομικοί και ένας υπαξιωματικός του Π.Ν.

  Παράνομες ανασκαφές για χρυσό: Αστυνομικός Διευθυντής ήταν ο συλληφθείς – Εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί, στρατιωτικοί & ιδιώτες

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Παρίσι: Επίθεση με μαχαίρι έξω από τα γραφεία του “Charlie Hebdo”- Τέσσερις τραυματίες

  Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι σήμερα στο Παρίσι, υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες, κοντά στα παλαιά γραφεία του Charlie Hebdo, εν μέσω...

  Ραγδαία μεταβολή του καιρού από απόψε – Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες

  Ραγδαία μεταβολή πρόκειται να έχει ο καιρός από το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο 26/09 με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχές...

  Eπίθεση με μαχαίρι έξω από τα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι!

  Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo. Σύμφωνα με πληροφορίες...

  16χρονη Βρετανή αυτοκτόνησε πηδώντας μπροστά σε τρένο μετά από «πείραγμα» για τον χωρισμό της

  Η 16χρονη έδωσε τέλος στη ζωή της τον περασμένο Μάρτιο . Τα γεγονότα που οδήγησαν στην τραγική αυτοκτονία αποκάλυψε έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας...

  Τέλος στην πώληση αλκοόλ μετά τα μεσάνυχτα στην Αττική – Ωράριο στα περίπτερα

  Ένα από τα μέτρα για τη μείωση του συνωστισμού στις πλατείες της Αττικής είναι η θέσπιση ωραρίου για τα περίπτερα στην Αττική, προκειμένου να...