8:29 Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Ποια είναι η καλλονή αστυνομικός που κατηγορείται

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Ποια είναι η καλλονή αστυνομικός που κατηγορείται

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Και «άρωμα γυναίκας» είχε το κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες και συμμετοχή αστυνομικών που εξαρθρώθηκε από τους «αδιάφθορους» της ΕΛΑΣ. Σε πλήρη εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες των «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ που αποκάλυψαν το κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες που εξέδιδαν αστυνομικοί για αλλοδαπούς και εγκληματίες τα κέρδη του οποίου υπολογίζονται σε 5 εκατομμύρια ευρώ. Στην υπόθεση για την ώρα εμπλέκονται συνολικά 34 αστυνομικοί, οχτώ εκ των οποίων έχουν ήδη συλληφθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Κοβμικό ρόλο στο κύκλωμα με εμπλοκή πέντε αστυνμικών τμημάτων, είχε αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ο οποίος ήταν και διοικητής ΑΤ στη δυτική Αττική και διατηρούσε χρηματοκιβώτιο με 320.000 ευρώ, χρήματα που είχε αποκομίσει από την παράνομη δραστηριότητα του κυκλώματος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ : 


Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες

Εκτός από τον αξιωματικό στο κύκλωμα φέρεται να εμπλέκεται σύμφωνα με πληροφορίες και η σύζυγός του η οποία υπηρετούσε στο γραφείο έκδοσης ταυτοτήτων του ΑΤ στο ίδιο τμήμα στο οποίο διοικητής ήταν ο επίορκος αξιωματικός.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η αστυνομικός είναι και μέλος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων δυτικής Αττικής με σποραδικές εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς για να μιλήσει για τα αιτήματα και τα θέματα των αστυνομικών της ΕΛΑΣ.

Κύκλωμα: Το «βαθύ λαρύγγι» και ο φάκελος που έκαψε τους αστυνομικούς ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας