17:42 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Κύκλωμα βιαστών Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν τα στόματα - Δύο ακόμη κοπέλες έτοιμες να καταθέσουν!

Κύκλωμα βιαστών Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν τα στόματα - Δύο ακόμη κοπέλες έτοιμες να καταθέσουν!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz δυο ακόμα κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με νομικούς παραστάτες με την μια μάλιστα να δηλώνει πρόθυμη να καταθέσει στις δικαστικές Αρχές!

Πρόκειται για κοπέλα η οποία ζούσε στη Θεσσαλονίκη και φέρεται να έπεσε θύμα του συγκεκριμένου κυκλώματος στις 18 Νοεμβρίου του 2016. Η εμπειρία την οποία βίωσε ήταν εφιαλτική με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αλλάξει πόλη και να μετακομίσει στην Αθήνα. Κατά πληροφορίες η συγκεκριμένη κοπέλα αναγνώρισε στο πρόσωπο μερικών εκ των εμπλεκομένων τον άνδρα ο οποίος την παγίδευσε και την έστειλε ως πρόβατο στη σφαγή στους κακοποιητές της. Μάλιστα η ίδια φέρεται να είναι πρόθυμη να συνεισφέρει τη δική της εμπειρία στην ανάκριση κάτι που αν συμβεί θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση.

Σε ότι αφορά την δεύτερη περίπτωση αφορά ένα περιστατικό το οποίο φέρεται να συνέβη το 2018 στην περιοχή της ΧΑΝΘ και συγκεκριμένα σε μια αποθήκη όπου και κακοποιήθηκε η νεαρή γυναίκα. Μάλιστα υπήρξε και επικοινωνία της μητέρας της με γνωστό δικηγόρο της συμπρωτεύουσας στον οποίο εκμυστηρεύθηκε ότι είχε αποτανθεί σε άλλον δικηγόρο στο παρελθόν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τοξικολογικές

Κλειδί στην υπόθεση της 24χρονης είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία κατά πληροφορίες του Mega επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της περί ουσίας που τη «νάρκωσε». Ωστόσο τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν έχουν περιέλθει ακόμη στην κατοχή του δικηγόρου της καταγγέλλουσας, Αθανασίου Ζιωγα, ο οποίος πιθανότατα θα τα λάβει αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταγγελία: Υπήρχε περιπολικό κάτω από τη σουίτα του βιασμού στη Θεσσαλονίκη -Δεν επενέβησαν παρά τον συνωστισμό!

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα Τριανταφυλλόπουλου με την 24χρονη Γεωργία Μπίκα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Βρέθηκε “χάπι βιασμού;”

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας