18:47 Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Κύμα αλληλεγγύης των Κυπρίων για τους πληγέντες των πυρκαγιών

Κύμα αλληλεγγύης των Κυπρίων για τους πληγέντες των πυρκαγιών

Το Σάββατο 28 Ιουλίου ο Επίτροπος Εθελοντισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιάννης Γιαννάκη παρέδωσε 1.000 κιβώτια με 10.000 κιλά είδη πρώτης ανάγκης και ιατρικά είδη, στο Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής και τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστο Καπάταη, ο οποίος συνοδευόταν από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Ελισσάβετ Τασούλη και Μιλτιάδη Ευσταθιάδη. Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε θερμά τον Επίτροπο Εθελοντισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας εκ μέρους της Περιφερειάρχη Αττικής.

Ο κ. Γιαννάκη, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Κυριάκο Κενεβέζο, και την Ελένη Σταύρου, μέλος του Κοινοβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων, μετέφερε στην Περιφέρεια Αττικής το μήνυμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι η κυπριακή κυβέρνηση και ο κυπριακός λαός στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας και του λαού της, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου η έμπρακτη αλληλεγγύη να έχει ουσία και αντίκρισμα για όσους την έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, ο Επίτροπος Εθελοντισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη δυνατότητα της Κύπρου να προσφέρει εθελοντική βοήθεια κάθε είδους, ακόμα και για φιλοξενία παιδιών και οικογενειών αν υπάρχει ανάγκη. Ο κ. Γιαννάκη είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του Κέντρου Logistics της Περιφέρειας Αττικής και να δει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας