12:51 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Λάμπρος Φιλίππου: Καταιγιστικές οι εξελίξεις μετά τις καταγγελίες βιασμού που αποκάλυψε πρώτη η "ΜΠΑΜ" (βίντεο)

Λάμπρος Φιλίππου: Καταιγιστικές οι εξελίξεις μετά τις καταγγελίες βιασμού που αποκάλυψε πρώτη η "ΜΠΑΜ" (βίντεο)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση μετά τις καταγγελίες βιασμού σε βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Λάμπρου Φιλίππου,που αποκάλυψαν αποκλειστικά η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και το dikastikoreportaz.gr. Ο εκδότης της εφημερίδας Πέτρος Κουσουλός μίλησε σήμερα στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” για την απάντηση του ηθοποιού μέσω έγγραφου υπομνήματος. Σ’ αυτό απαντά αναλυτικά στις εγκλήσεις τριών γυναικών, μεταξύ τους και πολύ γνωστή ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το dikastikoreportaz.gr εκτός από το υπόμνημα ο εγκαλούμενος ηθοποιός-σκηνοθέτης, κατέθεσε μια βαλίτσα(!) η οποία περιείχε 1800 σελίδες έγγραφα επικοινωνίας που φέρεται να είχε με τις τρεις μηνύτριες.

Οι εξηγήσεις του Λάμπρου Φιλίππου δόθηκαν την περασμένη Δευτέρα, ενώ ο φάκελος επέστρεψε στην εισαγγελία η οποία, πλέον, βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόφαση για άσκηση ποινικής δίωξης ή αρχειοθέτηση της υπόθεσης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης-ηθοποιός αρνείται στο σύνολό τους τις πράξεις του βιασμού τις οποίες του αποδίδουν οι γυναίκες, επισημαίνοντας ότι οι σεξουαλικές συνευρέσεις είχαν συναινετικό χαρακτήρα. Μάλιστα προς υπεράσπιση του εαυτού του κατέθεσε και χιλιάδες σελίδες με μηνύματα, email, κτλ τα οποία φέρεται να λάμβανε από τις μηνύτριες ακόμη και μετά τις πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλαν στις Αρχές. Ο ισχυρισμός του Φιλίππου είναι σαφής: “Δεν βίασα καμία, δεν κακοποίησα καμία. Είχα ερωτική σχέση μαζί τους και όλα έγιναν συναινετικά…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

 

Διαβάστε ακόμη

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας