2:31 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Λαμία: Αγωνία για τον 13χρονο μαθητή που έπεσε από ύψος 5 μέτρων σε σχολείο

Λαμία: Αγωνία για τον 13χρονο μαθητή που έπεσε από ύψος 5 μέτρων σε σχολείο

Στην Αθήνα για να συνεχιστεί η νοσηλεία του στο νοσοκομείο Παίδων, μεταφέρθηκε ο 13χρονος μαθητής Γυμνασίου, ο οποίος νωρίτερα σήμερα, βρέθηκε στο κενό από ύψος πέντε μέτρων, όταν υποχώρησε κάγκελο του σχολείου στο οποίο θέλησε να σταθεί.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα (lamiareport), ο 13χρονος μαθητής βρισκόταν σε χώρο του προαυλίου και όταν πήγε να στηριχθεί με την πλάτη στα κάγκελα, μέρος από τη σιδερένια κατασκευή υποχώρησε με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί στο κενό.

mathitis-lamia2
mathitis-lamia3
mathitis-lamia1
mathitis-lamia

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς να σπεύδουν προς βοήθεια στον μαθητή.

Στο σχολείο έσπευσε αμέσως κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και διαπίστωσε ότι ο 13χρονος είχε χτυπήσει στα πόδια, έχοντας αποφύγει βαρύτερο τραυματισμό σε άλλο σημείο του σώματος ή στο κεφάλι. Το παιδί είχε τις αισθήσεις του και μετά την παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, αποφασίστηκε να διακομιστεί στο Παίδων, στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκλεισε η εθνική οδός Πατρών – Κορίνθου λόγω κατολίσθησης στο Αίγιο

Θάνατος της 20χρονης δοκίμου Πλοιάρχου: «Δεν πέθανε από τσίμπημα κουνουπιού» λέει ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

 

Πηγή: lamiareport.gr /protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας