4:27 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Λαμία: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 57χρονος που είχε ημέρες να πάει στη δουλειά του

Λαμία: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 57χρονος που είχε ημέρες να πάει στη δουλειά του

Τον αναζητούσαν οι συνάδελφοί του που ειδοποίησαν και την αστυνομία… Μία ανθρώπινη τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου σε σπίτι στη Λαμία λίγα τετράγωνα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Ένας 57χρονος Λαμιώτης είχε να δώσει σημεία ζωής από την Κυριακή, ενώ δεν παρουσιάστηκε και στο εργοστάσιο που δούλευε τις επόμενες ημέρες. Αυτό θορύβησε τους συναδέλφους του καθώς δεν είχε ποτέ απουσιάσει χωρίς να ειδοποιήσει και όταν είδαν ότι ούτε την Τετάρτη δεν προσήλθε για δουλειά ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι όπου έμενε μόνος του, τον βρήκαν δυστυχώς πεσμένο στο πάτωμα και νεκρό. Από τα πρώτα στοιχεία δε διαφαίνεται κάποια εγκληματική ενέργεια και πιθανολογείται ότι «έφυγε» από παθολογικά αίτια, καθώς είχε και προβλήματα με την καρδιά του.

Ωστόσο από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να αποκαλυφθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν τόσο απότομα το νήμα της ζωής τους.

πηγή: lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Νικολόπουλος: Η σιωπή του κ. Πελετίδη αποτελεί, ανοχή και συνενοχή στην βία κατά των γυναικών

Κρήτη: Απαλλαγή του αρχιεπισκόπου Ειρηναίου από τα καθήκοντά του λόγω προβλημάτων υγείας

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας