Λάρισα: Γνωστό συνεργείο υπεξέρεσε αυτοκίνητο πελάτη

Λάρισα: Γνωστό συνεργείο υπεξέρεσε αυτοκίνητο πελάτη

Στο συνεργείο για να διορθώσει τις βλάβες του αυτοκινήτου του, οδήγησε το Ι.Χ. του ένας κάτοικος Λάρισας πριν από δύο χρόνια και ακόμη το… κυνηγάει.

Σύμφωνα με καταγγελία την οποία γνωστοποίησε στο eReportaz ο κάτοχος του οχήματος, οι υπεύθυνοι του συνεργείου αντί να του το παραδώσουν, του ζήτησαν 1.500 ευρώ (κι ενώ το κόστος δεν ξεπερνούσε τα 500 ευρώ). Πέραν του ότι ζητούσαν εκβιαστικά ένα τριπλάσιο ποσό, δεν του επέτρεπαν να πλησιάσει καν στο αυτοκίνητο για να πάρει από μέσα πολύτιμα έγγραφα! Ο ιδιώτης προέβη σε μήνυση εναντίων των ιδιοκτητών του συνεργείου που κατηγορούνται για παράνομη ιδιοποίηση ξένου προϊόντος.

Ο ίδιος περιγράφει το συμβάν:

“Η αποκατάσταση του αυτοκινήτου μου έγινε τον Νοέμβριο του 2017 στο συνεργείο της εν λόγω  εταιρίας,  όπου και πήγα να το παραλάβω αυτό και τότε διαπίστωσα ότι δεν μου αποδίδουν αυτό  με εντολή των τριών αυτών ατόμων που καταγγέλλω και μου ζήτησαν εκβιαστικά  να πληρώσω το συνολικό ποσό των 1.500 ΕΥΡΩ για εργασίες που έκαναν, όπως αυτοί αυθαίρετα υπολόγισαν .

Εγώ όμως τους ζήτησα το αυτοκινήτου που ως ο μόνος νόμιμος νομέας και κάτοχος είμαι εγώ και τους εξήγησα ότι αν δεν μου το αποδώσουν διαπράττουν το έγκλημα της υπεξαίρεσης 375 παρ.1 ΠΚ  και το έγκλημα της εκβίασης  ΠΚ 385   και όσον  αφορά τα ποσά που ισχυρίζονται ότι οφείλω από την αστική μας διαφορά εγώ τα προσδιορίσω στα 500 ΕΥΡΩ και που προτίθεμαι να πληρώσω σε μηνιαίες  δόσεις”.

Διαβάστε τη μήνυση για υπεξαίρεση που κατέθεσε ο κάτοικος Λάρισας.

 

 

 

Σχόλια