Ληστεία-σοκ στο γραφείο του «δικηγόρου του Πετσίτη»!

Ληστεία-σοκ στο γραφείο του «δικηγόρου του Πετσίτη»!

Τη ληστεία σοκ που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πολύ γνωστού δικηγόρου, Νίκου Ανδρικόπουλου, στο Κολωνάκι διερευνούν οι Αρχές. Η θρασύτατη διάρρηξη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην δικηγορική εταιρεία που διατηρεί ο αποκαλούμενος ως «φίλος» της πρώην κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του Μεγάρου Μαξίμου, επι τον οδών Φειδιππίδου και Βασιλίσσης Σοφίας. Με άγνωστο τρόπο οι δράστες κατάφεραν να εισβάλλουν στο κτήριο και να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο το οποίο φέρεται να φιλοξενούσε σημαντικό χρηματικό ποσό.

Όπως προκύπτει από το αστυνομικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα από το reader.gr, στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε πολύ γνωστή δικηγορική εταιρεία, που διατηρεί γραφεία σε δύο ορόφους κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Οι «ποντικοί» κατάφεραν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα από το reader.gr οι δράστες κατάφεραν να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου και το άνοιξαν. Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Συνεργάτες του γνωστού δικηγόρου διαπίστωσαν τη διάρρηξη νωρίς το πρωί της Δευτέρας και, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, στο χρηματοκιβώτιο υπήρχε σημαντικό χρηματικό ποσό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα των Αρχών εξετάζει πολλά σενάρια ενώ έχουν ήδη επεξεργαστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας.

Ο δικηγόρος που μίσθωνε τη βίλα του Πετσίτη

Ο έγκριτος νομικός φέρεται τα τελευταία χρόνια να είχε αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τον στενό πυρήνα της πρώην κυβέρνησης. Το όνομα του επανήλθε στην δημοσιότητα όταν γνωστοποιήθηκε ότι ήταν ο άνθρωπος ο οποίος μίσθωνε την βίλα του Μανώλη Πετσίτη στη Βαρυμπόμπη προτού εκείνος εξαφανιστεί από προσώπου γης και βρει καταφύγιο στην Κύπρο. Μάλιστα στην δικηγορική εταιρεία του Ανδρικόπουλου εργάζεται ο γιός του Θόδωρου Κιτσάκου, δηλαδή του επικεφαλής της ΔΕΠΑ ο οποίος κατηγορείται για τον τρόπο διαχείρισης των ληξιπροθέσμων χρεών της βιομηχανίας φωσφορικών λιπασμάτων στην Καβάλα συμφερόντων Λαυρέντη Λαυρεντιάδη προς την εταιρεία παροχής φυσικού αερίου.

Επιπλέον το γραφείο Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία συμμετέχει και στην κοινοπραξία Finacity Corporation των IBM Hellas, Deutsche Bank, Estia Business, Deloitte, KPMG, Qualco του Ορέστη Τσακαλώτου και ΚΑΠΑ Research. Η κοινοπραξία με επικεφαλής την QUALCO εδώ και ένα χρόνο έχει αναλάβει την διαχείριση της είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΗ. Τα τελευταία χρόνια ο έγκριτος νομικός έχει αναλάβει ως πελάτες γνωστούς επιχειρηματιες όπως ο υπόδικος Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Περισσότερα στην ΜΠΑΜ που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή.

 

Επίσης, διαβάστε αναλυτικά για τον Μανώλη Πετσίτη!

 

Βίντεο: Πετσίτης παντού: Στο Μαξίμου με τον Τσίπρα το βράδυ του δημοψηφίσματος

O Πετσίτης, οι επιχειρηματίες και τα ΜΜΕ

ΦΩΤΟ: Ο Μανώλης Πετσίτης σε ρόλο Τσίπρα στο Μαξίμου!

 

Σχόλια