17:18 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Λονδίνο: Συναγερμός στην πρεσβεία των ΗΠΑ - Απομακρύνεται το προσωπικό

Λονδίνο: Συναγερμός στην πρεσβεία των ΗΠΑ - Απομακρύνεται το προσωπικό

Συναγερμός ασφαλείας στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο καθώς οι αρχές εκκένωσαν το προσωπικό, ζητώντας τους να μείνουν «μακριά από τα παράθυρα»

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο φέρεται να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού με τις αρχές να καλούν όσους βρίσκονται μέσα στο κτήριο να απομακρυνθούν από τα παράθυρα.

Φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο από άτομα μέσα στο κτίριο τους δείχνουν να σκύβουν στο πάτωμα και να κάθονται πίσω στους τοίχους, καθώς και την αστυνομία στο σημείο.

Ένας μάρτυρας, ο οποίος μένει κοντά στην πρεσβεία και μπορεί να δει το κτήριο από το παράθυρό του, είπε στο MailOnline ότι υπάρχουν ένοπλοι αστυνομικοί και σκύλοι ανιχνευτές που περιπολούν την περιοχή. Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στη MailOnline, ένας αστυνομικός φαίνεται να αποκλείει την περιοχή στο Nine Elms του Λονδίνου.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο έδαφος είπαν ότι υπάρχουν «πολλοί αστυνομικοί», αν και το τι πυροδότησε την απειλή για την ασφάλεια παραμένει ασαφές. Εικόνες από το σημείο δείχνουν τουλάχιστον δύο πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικά οχήματα στην περιοχή γύρω από την πρεσβεία.

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας