1:52 Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Μ. Αναστασοπούλου: «Δεν υπάρχει τίποτα λάθος μου στη διαδρομή μου με τον Γιώργο Παπαδάκη»

Μ. Αναστασοπούλου: «Δεν υπάρχει τίποτα λάθος μου στη διαδρομή μου με τον Γιώργο Παπαδάκη»

Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε αποκλειστικά «Καλύτερα Δε Γίνεται» μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Δεν μπορώ εγώ να ανακοινώσω και να πω τίποτα. Αυτό το κάνουν πάντα τα κανάλια. Οπότε περιμένω κι εγώ τη στιγμή που θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ελεύθερα και ανοιχτά, η οποία νομίζω ότι πλησιάζει», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη διαδρομή μου με τον Γιώργο Παπαδάκη. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που κάνουμε αυτή την πορεία μαζί, νομίζω ότι ήταν πετυχημένη και αυτό κρατάω τουλάχιστον εγώ. Πάντα κάθε συνεργασία έχει τα πάνω και τα κάτω, τα καλά και τα κακά της. Δεν ανακαλύψαμε εμείς την Αμερική στο Καλημέρα Ελλάδα», επισημαίνει η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

«Όλες οι εκπομπές που κάνουμε ενημέρωση έχουμε και πιο χαλαρά στοιχεία. Σε μία εκπομπή που διαρκεί καθημερινά 4 ώρες και ένα τέταρτο αλίμονο αν δεν είσαι και λίγο πιο χαλαρός και είσαι σαν ρομπότ. Εγώ αυτόν τον όρο του infotainment που έχουμε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια δεν τον… αγοράζω. Έτσι πρέπει να είναι όλες οι εκπομπές», απαντά η Μαρία Αναστασοπούλου για το ύφος της πρωινής εκπομπής στην οποία συμμετέχει.

«Δεν θα πω τίποτα για τις φήμες γύρω από τον Άρη Πορτοσάλτε. Με τον Άρη ξεκίνησα σε αυτή τη δουλειά και έμαθα ρεπορτάζ. Τελεία», αρκέστηκε να δηλώσει η Μαρία Αναστασοπούλου για τα σενάρια της μεταγραφής της στο κανάλι του Φαλήρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη Μπαμ που κυκλοφορεί – Αποκάλυψη: Τα 57 CD που «καίνε» το κύκλωμα – Οι διάλογοι (ντροπής) της ψυχολόγου

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Νιάκας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας