17:14 Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Μ. Παλτσανιτίδης: «Σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ ότι χαιρέτισα ναζιστικά»

Μ. Παλτσανιτίδης: «Σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ ότι χαιρέτισα ναζιστικά»
  • Ο Μίλτος Παλτσανιτίδης βρέθηκε στο στόχαστρο επειδή ένας χαιρετισμός του θεωρήθηκε ναζιστικός
  • Στον Πέτρο Κουσουλό και στο ραδιόφωνο του Alpha μίλησε για σκευωρία της Κουμουνδούρου!
  • «Από τότε που έφυγα από το ΣΥΡΙΖΑ με έχουν στοχοποιήσει και μου πετάνε λάσπη»
  • «Καμία σχέση με τη Χ.Α. και το ναζισμό δεν έχω, αυτοί σκοτώνανε και έκαναν σαπούνια τους ανάπηρους. Αυτό και μόνο δεν θα μπορούσα να το δεχθώ!»

«Καμία σχέση δεν έχω με τους ναζί, από 16 ετών ήμουν γραμμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ, μέχρι το 2011. Το 2012 γράφτηκα στο ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθήσω σε θέματα αναπηρίας και αθλητισμού και ήμουν μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Χίου και στα κεντρικά γραφεία Αθλητισμού και ανθρώπων με αναπηρία του ΣΥΡΙΖΑ. Καμία σχέση με τη Χ.Α. και το ναζισμό δεν έχω, αυτοί σκοτώνανε και έκαναν σαπούνια τους ανάπηρους. Αυτό και μόνο δεν θα μπορούσα να το δεχθώ!»

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ο διάλογος του Πέτρου Κουσουλού με τον Σίμο Παλτσανιτίδη, του παραολυμπιονίκη αθλητή μας, ο οποίος ήταν ομιλητής στο συλλαλητήριο της Κυριακής, βρέθηκε δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη και μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε δημιούργησε μία τεράστια πλάνη, καθώς φάνηκε να χαιρετά ναζιστικά. Χαιρετισμός τέτοιου είδους, φυσικά, δεν υπήρξε ποτέ!

«Υπάρχει και βίντεο που το αποδεικνύει. Είναι σκευωρία που ίσως να ξεκινά βαθιά μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ, επειδή όταν αποχώρησα συνέχισα να πυροβολώ και να δημοσιεύω πράγματα που με ενοχλούν, να λέω την άποψή μου. Έχω δικαίωμα λόγου και επιλογής μέσα στη δημοκρατία», είπε στη συνέχεια στο “Νυχτερινό Ρεπορτάζ” ο Σίμος Παλτσανιτίδης. 

Πρόκειται σίγουρα για μία πολύ βαριά κατηγορία, ενός ανθρώπου ο οποίος αποκάλυψε στη συνέχεια πως έχει προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του υπουργού Επικρατείας, Χαράλαμπου Βερναρδάκη, διότι παλαιότερα τον είχε αποκαλέσει “φασιστάκι” και ρατσιστωειδές!

“Μου φορτώθηκε μία ταμπέλα. Υποπτεύομαι πως στοχευμένα που ρίχνουν λάσπη και μου δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα, καθώς εδώ και 20 χρόνια πηγαίνω και μιλάω αφιλοκερδώς στα σχολεία για τον αθλητισμό και την αναπηρία”, υπογράμμισε στη συνέχεια ο Έλληνας παραολυμπιονίκης.

 

Τι είχε δηλώσει ο Σίμος Παλτσανιτίδης, όταν είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου, καθώς και από μέλος της γραμματείας αθλητισμού και της γραμματείας ΑΜΕΑ ΣΥΡΙΖΑ; Διαβάστε την απίστευτη κριτική κατά του κυβερνώντος κόμματος που λογικό ήταν να προκαλέσει εκνευρισμό και αντιδράσεις.

«Η απόφασή μου να βοηθήσω για ένα καλύτερο μέλλον των Ελλήνων και της Ελλάδας που από τον Οκτώβριο του 2011 θεώρησα ότι εκφράζονται μέσα από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ με όσα είχε δεσμευτεί με τις εξαγγελίες και το πρόγραμμα που όλοι γνωρίζουμε τον Σεπτέμβριο του 2014 στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, και στις εκλογές του Γενάρη του 2015.

Όμως μετά το δημοψήφισμα που το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ, καθώς και με όσα έγιναν με τη φορολογία των ελληνικών και μόνο προϊόντων με τα ισοδύναμα για την ιδιωτική εκπαίδευση, με τις τοποθετήσεις κομματικών στελεχών σε θέσεις χωρίς καν να έχουν τα τυπικά προσόντα με δηλώσεις υπουργών που είναι απαράδεκτες, με έναν πρωθυπουργό που πέρασε ένα πολυνομοσχέδιο με τις ευλογίες της Ε.Ε. και με φορολογικό και ασφαλιστικό, με ΕΝΦΙΑ που θα συνεχίζεται, με τους νέους να φεύγουν εκτός Ελλάδας για ένα καλύτερο μέλλον, με τους λάθος χειρισμούς στο μεταναστευτικό που στοχευμένα δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της δημόσιας περιουσίας και της εθνικής κυριαρχίας και μπορώ να γράφω σελίδες, όχι σαν τις 7.500 που τους έδωσαν από την Ε.Ε. οι θεσμοί χωρίς καν να σας ρωτήσουν και ψήφισαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και βάζοντας χέρι σε επιδόματα αναπηρίας και συντάξεις αναπηρίας, των συνταξιούχων κόβοντας το ΕΚΑΣ, αντί να τα διπλασιάσει για τις ευπαθείς ομάδες προστατεύοντάς τους, ως κράτος πρόνοιας και μην μπορώντας να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για την φοροδιαφυγή και την διακίνηση λαθραίων καυσίμων, τσιγάρων, τζόγου, ελεγκτικούς μηχανισμούς που δεν λειτουργούν τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ των μεγαλοεπιχειρηματιών που δεν τους αγγίζουν.

 ΓΙΑ ΟΛΑ τα παραπάνω που δεν είναι σε ότι εγώ πιστεύω πολιτικά ιδεολογικά, που δεν έχουν σχέση με αριστερή πολιτική, αποφάσισα να αποχωρήσω και να σας ευχηθώ να συναντηθούμε ξανά σε αγώνες που θα έχουν πρωταγωνιστή την ΑΝΘΡΩΠΙΑ, τον άνθρωπο, την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού, την Αξιοπρέπεια, την Αξιοκρατία.

Εκεί θα με βρείτε συνοδοιπόρο σας.»

 

Ναζιστικός χαιρετισμός είναι αυτός;

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας