6:36 Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Mad Clip: Ποιός είναι ο οδηγός του Audi R8 – Το μοιραίο λάθος του τράπερ

Mad Clip: Ποιός είναι ο οδηγός του Audi R8 – Το μοιραίο λάθος του τράπερ

Έλληνας ο οποίος μένει μόνιμα στο εξωτερικό είναι ο οδηγός του μαύρου Audi R8 που αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές, καθώς το αυτοκίνητό του απεικονίζονταν στα βίντεο από την παραλιακή λεωφόρο είτε να ακολουθεί είτε να προηγείται της Porsche του Μad Clip.

O οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου μετά την ανακοίνωση που έβγαλε η Ελληνική Αστυνομία βάση της οποίας αναζητούνταν ο οδηγός ενός δεξιοτίμονου R8 προσήλθε μόνος του στην Τροχαία Ελληνικού και κατέθεσε πως βρισκόταν στο σημείο και δεν έχει καμία εμπλοκή με το δυστύχημα.

Οι αστυνομικές αρχές τον άφησαν ελεύθερο μετά τις εξηγήσεις που έδωσε, καθώς ο εισαγγελέας έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να του απαγγελθούν κατηγορίες και να κρατηθεί.

Το βίντεο που από χθες το βράδυ κάνει το γύρο του διαδικτύου αποτυπώνει την Porsche του Mad Clip και το μαύρο Audi να είναι ακινητοποιημένα μπροστά από το κόκκινο φανάρι στην λίμνη της Βουλιαγμένης. Μόλις ανάβει πράσινο τα δύο αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα με το Audi να προηγείται και από πίσω να ακολουθεί η Porsche του Μad Clip.

Τα δύο αυτοκίνητα σταματούν και πάλι στο επόμενο φανάρι. Μόλις ανάβει πράσινο ο δημοφιλής τράπερ πατάει το γκάζι και προπορεύεται από το Audi. Βρίσκει ανοιχτό το φανάρι στο ύψος του Λαιμού και με μεγάλη ταχύτητα προσπαθεί από τη στροφή να βγει στην ευθεία.

«Λόγω της φερόμενης υπερβολικής ταχύτητας η Porsche πάνω στην καμπύλη της δεξιάς στροφής θα έπρεπε να φύγει δεξιόστροφα με τον κώλο δεξιά. Αντίθετα όμως μόλις ολοκλήρωσε το καμπυλόγραμμο τόξο της στροφής το αυτοκίνητο παραδόξως έφυγε μπροστά και διαγώνια αριστερά, αριστερόστροφα», λέει στο newsit.gr o εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς που είδε ένα από τα βίντεο που έχουν καταγράψει τα τελευταία μέτρα της διαδρομής προς το θάνατο του Έλληνα τράπερ.

Και προσθέτει: «Αυτό είναι το παράξενο της υπόθεσης. Για να κινηθεί έτσι το αυτοκίνητο και να εκτραπεί με αυτόν τον μηχανισμό που εξετράπη ένα πράγμα πάει στο μυαλό μου. Για ανεξήγητους λόγους πάτησε φρένο. Χωρίς να υπάρχει ούτε κανένα Audi, ούτε κανένα άλλο όχημα».

Από το φανάρι της Λίμνης της Βουλιαγμένης όπου η Porsche του Μad Clip άρχισε να αναπτύσσει υπερβολικές ταχύτητες μέχρι και το σημείο που προσέκρουσε στο δέντρο απέναντι από την εκκλησία της Φανερωμένης στη παραλιακή η απόσταση είναι σχεδόν ενάμιση χιλιόμετρο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χανιά: Ο δήμαρχος γνωστοποίησε επιστολή του Μ. Θεοδωράκη του 2013 – Που επιθυμούσε να ταφεί

Ιάσονας: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας στον οδηγό της Ντόρας Μπακογιάννη


Οι ειδικοί που έχουν εξετάσει τις συνθήκες αλλά και όσα στοιχεία έχουν στην κατοχή τους εκτιμούν ότι το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή ανέπτυξε κάποια στιγμή ταχύτητα η οποία μπορεί να ξεπέρασε ακόμα και τα 150 χιλιόμετρα.

 

Μάλιστα οι αξιωματικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να είχε απενεργοποιήσει από το αυτοκίνητο του, το αντισπίν. Το σύστημα που επαναφέρει το όχημα σε περίπτωση που αυτό πάει να φύγει από την πορεία του. Κυρίως υπάρχει σε αυτοκίνητα που έχουν την κίνηση τους στους πίσω τροχούς και διαθέτουν μεγάλη ιπποδύναμη, όπως ακριβώς και η Porsche του Mad Clip.

Πηγή: newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας