19:03 Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Mad VMA: Σάλος με το απίστευτο σκηνικό με το άγριο ξύλο Light & Snik - Οι αντιδράσεις

Mad VMA: Σάλος με το απίστευτο σκηνικό με το άγριο ξύλο Light & Snik - Οι αντιδράσεις

Τα Mad VMA, τα περίφημα βραβεία Mad, που συνήθιζαν να είναι μια μεγάλη γιορτή της μουσικής, χθες αμαυρώθηκαν από τον απίστευτο καβγά, με πολύ ξύλο, σκηνές πραγματικά πρωτόγνωρες, μεταξύ των τράπερ Snik και Light.

Ανάμεσα στους δύο τράπερ, Light και Snik, υπάρχει μεγάλη κόντρα, για λόγους άγνωστους, την οποία φροντίζουν να συντηρούν. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό είχαν δώσει, άλλωστε, ραντεβού για ξύλο, προκαλώντας μεγάλο σάλο.

Χθες ήταν καλεσμένοι στα Mad VMA, θα εμφανίζονταν (και όντως εμφανίστηκαν) μάλιστα και επί σκηνής. Οι δύο τράπερ με το ιδιαίτερο στιλ τους έχουν ρεύμα στο νεανικό κοινό και ήταν προγραμματισμένο να κάνουν κάποια ντουέτα, από τα πολύ ιδιαίτερα που συνηθίζονται στα βραβεία MAD. Κάθονταν και οι δύο στην πρώτη σειρά των επισήμων, ώσπου σε κάποια στιγμή, ενώ επί σκηνής βρισκόταν η Τάμτα, πλακώθηκαν. Ο καβγάς ήταν μεγάλος έπεσε ξύλο, αλλά τους χώρισαν και μετά από μια σύντομη διακοπή η εκδήλωση συνέχισε κανονικά. Εντωμεταξύ η Τάμτα είχε φυγαδευτεί από τη σκηνή όταν ξέσπασε ο πρώτος καβγάς. Ακολούθησε όμως και δεύτερος…

Η απάντηση του MAD

Ο Light καταγγέλλει επίθεση από μπράβους του Snik και αποκαλύπτει ότι είχε ενημερώσει τους διοργανωτές

Χαμός στο Twitter

 

Από το δεύτερο καβγά είναι και τα περισσότερα βίντεο στα οποία καταγράφεται το εξής σκηνικό: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι επί σκηνής προκειμένου να βραβεύσει την Ελενα Παπαρίζου. Εχει πει το όνομά της και την αναμένει να ανέβει στη σκηνή. Η Ελενα Παπαρίζου σηκώνεται από τη θέση της και ενώ κατευθύνεται προς τη σκηνή αγκαλιάζεται με τη γνωστή PR manager Κική Τσόλκα (η κυρία με το πορτοκαλί) η οποία έχει σηκωθεί για να την συγχαρεί. Και εκείνη τη στιγμή συμβαίνει το απίστευτο. Ενώ οι δύο γυναίκες αγκαλιάζονται, σηκώνεται ο Light και κατεύθυνεται προς τον Snik, τον οποίο και χτυπά και ακολουθεί το χάος. Οι δύο τράπερ αρχίζουν να πλακώνονται άγρια, εμπλέκεται και άλλος κόσμος, άλλοι για να τους χωρίσουν, άλλοι για να χτυπήσουν και εκείνοι (είναι χαρακτηριστικές οι σκηνές που κάποιος χτυπά -πολύ- τον Light και λίγο αργότερα ένα άτομο ντυμένο στα λευκά τα οποίο ανεβαίνει στη σκηνή και εντοπίζει τον Snik τον οποίο και χτυπά στο κεφάλι).

Από τις σοκαριστικότερες σκηνές το γεγονός ότι ο καβγάς αυτός διεξήχθη δίπλα στις δύο γυναίκες (Παπαρίζου και Τσόλκα) οι οποίες από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς προφανώς να μπορούν να αντιληφθούν τι είχε συμβεί, βρέθηκαν εν μέσω ενός φοβερού καβγά με πολύ ξύλο, προσπαθώντας εναγωνίως η μία να προστατεύσει την άλλη.

Χαρακτηριστικά και τα βίντεο που δείχνουν την Ελενα Παπαρίζου να προσπαθεί να ξεφύγει από αυτόν τον αδιανόητο καβγά, καβαλώντας καρέκλες, σε εμφανή αγωνία και φόβο. Σε άλλα βίντεο δευτερόλεπτα αργότερα καταγράφεται η στιγμή που την φυγαδεύουν εκτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωινού, η Ελενα Παπαρίζου είχε ζητήσει να φύγει από την εκδήλωση μετά τον πρώτο καβγά, αλλά πείσθηκε να μείνει λίγο ακόμη μέχρι τουλάχιστον να παραλάβει το βραβείο της. Και τη στιγμή που πήγε να το πάρει συνέβη ό,τι συνέβη.

Η Δανάη Μπάρκα μάλιστα αποκάλυψε πως τη στιγμή του καβγά η Έλενα Παπαρίζου αγκάλιασε τη Marseaux και την Ιωάννα από το Voice για να τις προστατέψει. Την ίδια στιγμή, και εκείνη προσπάθησε να την προστατεύσει ο Νίκος Παναγιωτίδης, ο συνεργάτης της από τους Antique.

Βραβεία MAD: Τραυματίστηκαν Παπαρίζου και Κορομηλά


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας