10:01 Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

"Μαϊμού" γιατρός: Ο καρκίνος είναι αναερόβιος, όταν του δώσουμε οξυγόνο bye bye έλεγε σε καρκινοπαθή (ηχητικό)

"Μαϊμού" γιατρός: Ο καρκίνος είναι αναερόβιος, όταν του δώσουμε οξυγόνο bye bye έλεγε σε καρκινοπαθή (ηχητικό)

Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού MEGA.  Σε αυτό ακούγεται ο “μαϊμού” γιατρός Νίκος Κοντοστάθης να λέει: Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye bye»…

Με  αυτή τον απίστευτο ισχυρισμό ο ψευτογιατρός επιχειρούσε να πείσει καρκινοπαθή να σταματήσει την αγωγή που ακολουθούσε και να αρχίσει να παίρνει τα δικά του ματζούνια που έφτιαχνε από κάκτους και διάφορα βότανα.  Εκμεταλλευόμενος την απελπισία των ανθρώπων επιστράτευε τα πλέον απίθανα «επιχειρήματα» για να τους αποσπά χρήματα πουλώντας τους ελπίδα.


Σχετικά άρθρα: Σοκ: Η ξαδέρφη της Ιωάννας είχε μιλήσει στις αρχές για τη δράστιδα πριν τη σύλληψη

Το αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο  αποδεικνύει τον αδιανόητο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε ο ψευτογιατρός, και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων, ενώ οι εξαπατημένοι είναι τουλάχιστον 45 ακόμη.

Ο Νικόλαος Κοντός, όπως ονομάζεται ο υποτιθέμενος γιατρός, σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega, είπε σε καρκινοπαθή:
«Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτόν τον λόγο, εάν καταφέρεις να του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye bye»…

Ο ψευτογιατρός – όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο – προκαλεί σύγχυση στον καρκινοπαθή λέγοντας τα εξής: «η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που είχες περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία».


Σχετικό άρθρο: Γιατρός – «μαϊμού»: Πώς εξαπατούσε τους πάντες εδώ και 4 χρόνια – δεν υποδυόταν μόνο τον γιατρό

«Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. Οκ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», τα λόγια με τα οποία επιχειρούσε ο «ψευτογιατρός» να αποδείξει ότι είναι ειδήμων.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας