22:07 Σάββατο 28 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Μακελειό στο Πέραμα: "Το άτομο που έπεσε νεκρό οδηγούσε το κλεμμένο Ι.Χ." λέει ο οδηγός του λεωφορείου (αποκλειστικό)

Μακελειό στο Πέραμα: "Το άτομο που έπεσε νεκρό οδηγούσε το κλεμμένο Ι.Χ." λέει ο οδηγός του λεωφορείου (αποκλειστικό)

Μακελειό στο Πέραμα: Αντιδράσεις προκαλεί η συμπληρωματική κατάθεση του οδηγού του λεωφορείου ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού περιστατικού το οποίο κατέληξε στον θάνατο του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη και στον σοβαρό τραυματισμό ενός 16χρονου.

Ρεπορτάζ: Νίκος Νικολετάκης

Ο 40χρονος  Δ.Χ. στη νέα του αυτή κατάθεση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το μοιραίο Ι.Χ. που γαζώθηκε από τους αστυνομικούς οδηγούσε ο 18χρονος που έπεσε νεκρός: “Εγώ δεν είδα ποιος διέφυγε από το αυτοκίνητο διότι το λεωφορείο βρισκόταν υπό γωνία και δεν είχα οπτική επαφή. Πριν τους πυροβολισμούς, είδα τον οδηγό που περιγράφω στην κατάθεσή μου ο οποίος ήταν εμφανώς αξύριστος, ήταν το πρόσωπο που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε.

Οι γονείς του Νίκου Σαμπάνη στην πορεία του Πολυτεχνείου

Ο οδηγός και ο συνοδηγός φορούσαν μέσα στο αυτοκίνητο φούτερ με κουκούλες ενώ δεν μπόρεσα να διακρίνω τι φορούσε το άτομο που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου δεν σήκωσαν σε καμία περίπτωση τα χέρια τους ψηλά.Το συγκεκριμένο όχημα παρόλο που έριξε τις πρώτες 2 μηχανές θα μπορούσε να διαφύγει από την οδό Καλύμνου ή από την οδό των Αγ. Πάντων “.

Το περιεχόμενο της κατάθεσης προκάλεσε την αντίδραση από άτομα που βρίσκονται κοντά στις οικογένειες τόσο του νεκρού, όσο και των άλλων δύο επιβαινόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας