Μανχάταν: Άγριο ξύλο σε γνωστή ηθοποιό

Μανχάταν: Άγριο ξύλο σε γνωστή ηθοποιό

Μία βραδινή έξοδος και ένα ποτό σε μπαρ στο Midtown του Μανχάταν, λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή στη γνωστή ηθοποιό και μοντέλο Τζένιφερ Αγκοστίνι, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από μαύρους θαμώνες, μαζί με τον συνοδό της, το επίσης μοντέλο Prendinellys Garcia.

Η 43χρονη ηθοποιός και ο 47χρονος συνοδός της, ο οποίος είναι μοντέλο κοστουμιών, δέχθηκαν αρχικά ρατσιστική επίθεση, με ακατονόμαστες εκφράσεις και βρισιές για το λευκό τους δέρμα. Το ζευγάρι είχε βγει το Σάββατο για να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός φίλου τους, αλλά αντί για σαμπάνια, τούρτα και χορό, κατέληξαν στο νοσοκομείο με ορούς και μέσα στα αίματα.


Στο ζευγάρι επιτέθηκε ένα γκρουπ 10 με 15 ατόμων. Αρχικά τους έβρισαν αλλά, όταν η Τζένιφερ Αγκοστίνι και ο φίλος της θέλησαν να απομακρυνθούν, άρχισαν να τους χτυπούν με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η 43χρονη ηθοποιός, που έχει κλείσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά και θα έχει γυρίσματα από τον Μάρτιο, δήλωσε ότι το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, που θα υποχρεωθεί να προβεί σε έναν αριθμό πλαστικών επεμβάσεων, ώστε να επανέλθει και να μπορεί να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Έπεσα κάτω και τουλάχιστον οκτώ άτομα με χτυπούσαν με κάθε τρόπο», δήλωσε στο δικαστήριο του Μανχάταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δέχθηκα υβριστικά μηνύματα επειδή πήγα στο Athens Pride»
Σχόλια