10:20 Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη: Δεν είχα ποτέ σχέση με την e-food - Τα υπόλοιπα στην δικαιοσύνη

Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη: Δεν είχα ποτέ σχέση με την e-food - Τα υπόλοιπα στην δικαιοσύνη

Χωρίς καθυστέρηση έδωσε την απάντηση της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, σχετικά με ισχυρισμούς για συμμετοχή της στην ιδιοκτησία της e-food, η οποία ήλθε στην επικαιρότητα προκαλώντας την οργή του κόσμου μετά από την δημοσιοποίηση μηνυμάτων προς διανομείς, με τα οποία απαιτούσε την αλλαγή των συμβάσεών τους, υπό την απειλή της λύσης της συνεργασίας τους.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησής» της, την οποία, όπως αναφέρει, έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης», δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν είχε ή έχει σχέση με την συγκεκριμένη εταιρεία και προαναγγέλλει προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

Στο tweet της Μαρέβας Μητσοτάκη αναφέρονται τα εξής:

Η επίμαχη ανάρτηση Βαξεβάνη

Αφορμή για την απόφαση να ζητήσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη ήταν μια ανάρτηση που έκανε χθες ο Κώστας Βαξεβάνης, στην οποία ανέφερε ότι «η εταιρεία η οποία μέσα σε μια νύχτα από την ψήφιση του νόμου Χατζηδάκη, δημιουργεί ένα εργασιακό μεσαίωνα και καθιερώνει τη δουλεία στο delivery, ανήκει στο συνέταιρο της συζύγου του πρωθυπουργού, στην offshore εταιρεία της στα νησιά Κέυμαν. Τι δεν καταλαβαίνεις #cancel_efood»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΠΕΞ: Διάβημα στην Άγκυρα για την παρενόχληση του πλοίου Nautical Geo και την έκδοση παράτυπης navtex

Αλέξης Τσίπρας: Σημαντικός, αναπτυξιακός πόλος η ΔΕΘ για τη Θεσσαλονίκη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας