7:27 Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι ψυχικά άρρωστος ,έχει διαστροφή» - «Με βίασε και εμένα ο θείος μου» (βίντεο)

Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι ψυχικά άρρωστος ,έχει διαστροφή» - «Με βίασε και εμένα ο θείος μου» (βίντεο)

«Με βίασε και εμένα ο θείος μου. Τι να κάνουμε όμως; Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση» είπε η ηθοποιός και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου σχολιάζοντας την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη. Η πρώην σύζυγος του μεγάλου Φρέντυ Γερμανού ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης «μπορεί να είναι άρρωστος, όμως η ίδια δεν χαίρεται για την εξέλιξη της υπόθεσής του, γιατί το θέατρο χάνει έναν μεγάλο ηθοποιό».

«Θέλω να πούμε ότι σήμερα δεν είναι μια χαρούμενη μέρα. Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πήγαινε φυλακή, έπρεπε να πάει φυλακή. Το θέμα είναι ότι θα ήθελα να ακούσω και εκείνον τι έχει να πει, γιατί σίγουρα κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος, που γνώρισα εγώ, πριν από 20 χρόνια δεν ήταν αυτός», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Πέτρος έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Αυτό συμβαίνει και σίγουρα θα πήγαινε φυλακή. Έπρεπε να συμβεί. Από την άλλη πρέπει να τονίσουμε ότι χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω πάρα πολύ για την γυναίκα του, την Ελπίδα, που την γνωρίζω προσωπικά και για τον γιο του, που θα καταστραφεί η ζωή του. Πονάω, γιατί λεκιάζουμε το θέατρο. Δεν φταίει το θέατρο, επειδή βρέθηκαν 3-4 άρρωστοι και διεστραμμένοι».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ακόμα, η Μαρία Ιωαννίδου δεν δίστασε να παρομοιάσει τον Φιλιππίδη με τον Ερνέστ Χέμινγουεϊ και τον Μέγα Αλέξανδρο ως προς την σεξουαλική τους διαστροφή, θέλοντας να τονίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο, πως δεν πρέπει να κατακρίνονται αυτές οι σπουδαίες προσωπικότητες.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι άρρωστος, αλλά δεν παύει να είναι μεγάλος ηθοποιός, χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό. Ο Χέμινγουεϊ ήταν μεγάλος καλλιτέχνης, αλλά ήταν σάπιος άνθρωπος. Όμως, μας άφησε ένα μεγάλο έργο. Ακόμα κι ο Μεγαλέξανδρος είχε μία διαστροφή».

Βέβαια, παρά τα λεγόμενά της, η Μαρία Ιωαννίδου υποστηρίζει πως είναι με την πλευρά των γυναικών, που βίωσαν την κακοποίηση, ενώ ανέφερε πως και η ίδια είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Φιλιππίδη. «Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μία περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε κι εμένα. Βρήκα όμως, τρόπο και τον απέφυγα. Δεν μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, δεν με πίεσε όμως. Με βίασε και εμένα ο θείος μου. Τι να κάνουμε όμως; Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει;».

Όταν μάλιστα, αντιμετώπισε την κρτική των δημοσιογράφων της εκπομπής για τα λεγόμενά της, που φαίνονταν σαν να υποστηρίζουν τον Πέτρο Φιλιππίδη, εκείνη αντέδρασε, λέγοντας τους πως «βάζουν στο στόμα της λόγια, που δεν είπα”. “Είμαι στο θέατρο από έξι ετών, έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και να λέω την άποψή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας