23:30 Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Μαρία Τσάκος: Τραγική ειρωνεία - Η τελευταία της ανάρτηση στο facebook αφορούσε τον θάνατο

Μαρία Τσάκος: Τραγική ειρωνεία - Η τελευταία της ανάρτηση στο facebook αφορούσε τον θάνατο
Η Μαρία Τσάκος προερχόταν από τη γνωστή εφοπλιστική οικογένεια των Καρδαμύλων, πατέρας της ο Ηλίας, αδελφός του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου. Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Μαρία Τσάκος, δικηγόρος Ναυτικού Δικαίου, συνιδρύτρια του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού Amagi, κόρη του Ηλία Τσάκου από τα Καρδάμυλα της Χίου.

Τραγική ειρωνεία η τελευταία της ανάρτηση στο facebook ήταν πριν από τρεις εβδομάδες και αφορούσε θάνατο ενός μεγάλου ανθρώπου της Ελληνικής και παγκόσμιας εμπορικής ναυτιλίας.

Σε αυτή την ανάρτηση της η Μαρία Τσάκος αποχαιρετούσε τον Γιάννη Αγγελικούση, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή και ήταν θείος και νονός της.

Δείτε την ανάρτησή της:

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Αγγελικούσης, ένας άνθρωπος που ήταν και θα παραμείνει από τα σύμβολα της ελληνικής ναυτιλίας, δεινός υποστηρικτής της ελληνικής σημαίας και των Ελλήνων ναυτικών. Μαζί με την αδελφή του, Άννα, συνέχισαν, δικαίωσαν και τράνεψαν το έργο του πατέρα τους, Αντώνη Αγγελικούση, που από Καρδαμυλίτης ασυρματιστής στα καράβια έφτασε να διοικεί μια πραγματική ναυτική αυτοκρατορία».

«Έξω από το χώρο της ναυτιλίας τους γνωρίζουν ελάχιστοι, αυτή ήταν η συνειδητή επιλογή της οικογένειας, μια ιδιωτική και σεμνή ζωή χωρίς υπερβολές και δημοσιότητα. Δεν υπάρχει, όμως, άνθρωπος μέσα στη ναυτιλία που να μην νιώθει σήμερα βαρύ πένθος και βαθιά ανάγκη να τιμήσει τη μνήμη του Γιάννη Αγγελικούση. Παρέλαβε και αφήνει πίσω του όνομα που λάμπει όπως ο ήλιος πάνω στο ήρεμο θαλασσινό νερό» έγραφε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συλλυπητήρια του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη για την απώλεια της Μαρίας Τσάκος

 

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας