17:51 Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν επιλέγω άνδρες που να πληρώνω μισά-μισά, είμαι της παλιάς σχολής»

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν επιλέγω άνδρες που να πληρώνω μισά-μισά, είμαι της παλιάς σχολής»

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου αποκαλύπτει τον λόγο που αρνήθηκε στο παρελθόν πρόταση γάμου, ενώ μιλά και για την «προτίμησή» της στα ραντεβού.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και περιέγραψε μια πρόταση γάμου που δέχτηκε στο παρελθόν, αλλά την απέρριψε. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιλογή της να μη βγαίνει με άνδρες που θα της ζητήσουν να πληρώσουν μισό-μισό τον λογαριασμό.

«Το καλύτερο δώρο που μου έχουν κάνει στις γιορτές ήταν ένα μονόπετρο, που όντως με είχε συγκινήσει γιατί ήταν μια σχέση χρόνων, αλλά δεν το δέχτηκα. Θεωρώ ότι κάποιες σχέσεις φαίνονται από την αρχή αν πρόκειται να κρατήσουν σε βάθος χρόνου ή όχι. Μου έκανε πρόταση γάμου γονυπετής. Όταν είπα όχι, μου είπε “βρε, Μαρίνα”… Απλά, ήξερα ότι δεν ταιριάζει στη ζωή μου ο συγκεκριμένος άνθρωπος και έδωσα τέλος. Κάποια στιγμή χωρίσαμε», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν στο πρώτο ραντεβού πληρώνει ο άντρας, η Μαρίνα Λαμπροπούλου τόνισε: «Είμαι της παλιάς σχολής, πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνει ο άντρας. Δεν έχει τύχει να βγω με κάποιον και να μου πει να πληρώσουμε μισά-μισά, γιατί δεν επιλέγω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου. Το μισά-μισά μού φαίνεται πολύ φοιτητικό. Ούτε στα φοιτητικά μου χρόνια. Αν θελήσω εγώ να κάνω την κίνηση, θα πάω μόνη μου μέσα, χωρίς να το καταλάβει, και θα πληρώσω».

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Το μισά-μισά μού φαίνεται πολύ φοιτητικό»

Πηγή: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας