2:46 Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Μαρίνα Πατούλη: Μόνη χωρίς τον Γ. Πατούλη στον τάφο της πεθεράς της για τα εξάμηνα

Μαρίνα Πατούλη: Μόνη χωρίς τον Γ. Πατούλη στον τάφο της πεθεράς της για τα εξάμηνα

Είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση που είχε η Μαρίνα Πατούλη με την πεθερά της, την μητέρα του Γιώργου Πατούλη. Αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται 6 μήνες από τον θάνατο της Πόπης Πατούλη και μετά τα τελευταία γεγονότα του χωρισμού τους η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης θα τελέσουν ξεχωριστή επιμνημόσυνη δέηση για τα εξάμηνα από το θάνατο της μητέρας του περιφερειάρχη Αττικής.

Η Μαρίνα Πατούλη τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο της πεθεράς της το Σάββατο το πρωί όπου αναγνώστρια του TLIFE, τη συνάντησε και μας έστειλε τις φωτογραφίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o Γιώργος Πατούλης θα κάνει την επιμνημόσυνη δέηση για τα εξάμηνα της μητέρας του, αύριο Κυριακή.

Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, έφθασε το νεκροταφείο Αμαρουσίου μαζί με μια φίλη της πήγε στον τάφο της πεθεράς της που σήμερα κλείνουν 6 μήνες από το θάνατό της και άφησε λευκά κρίνα και λευκά τριαντάφυλλα.

Η Μαρίνα Πατούλη είχε μια ιδιαίτερη σχέση στοργής και αγάπης αυτά τα 30 χρόνια του γάμου της με τον Γιώργο Πατούλη και της είχε υποσχεθεί ότι θα τον προσέχει όλη της τη ζωή.

Όταν πέθανε η μητέρα του Γιώργου Πατούλη τον Οκτώβριο του 2020, η Μαρίνα την είχε αποχαιρετήσει και δημόσια γράφοντας συγκινητικά λόγια αγάπης: “Καλό Παράδεισο στην αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, μία δυναμική γυναίκα μάνα, πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Την ευχαριστώ που μεγάλωσε και μου προσέφερε τον άνδρα της ζωής μου. Θα την θυμάμαι παντοτινά με αγάπη”

πατούλη πατούλη Πατούλη  Η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης με τη μητέρα του Πόπη

πηγή: tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Χρανιώτης: Θετικός στον κορωνοϊό ο ηθοποιός και η οικογένειά του

Άννα Φόνσου: Συγκλονίζει με την αποκάλυψη της – Κοιμόνουν στο κοιμητήριο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας